Vind je persoonlijke Travel Counsellor

Op zoek naar een business Travel Counsellor? Klik dan hier
Op zoek naar een business Travel Counsellor? Klik dan hier

Zoek een Travel Counsellor bij jou in de buurt

Vind een Travel Counsellor op naam


 • Sandy Declercq

  +32 478 446 901 Lennik

  Als klein meisje mocht ik mee op reis naar de Dominicaanse Republiek.
  Na vele jaren op zomervakantie naar de Belgische kust, leek de Dominicaanse kust hééél spannend.
  De vlucht duurde lang, de Dominicaanse Republiek was toen nog een relatief nieuwe ...

 • Peter Wallace

  +32 478532238 Neerpelt

  Welkom bij Travel Cousellors. With us, it’s personal
  Met meer dan 30 jaar ervaring in de toeristische sector, waarbij alle facetten bewerkt werden, van jeugd- en studenten toerisme, leisure- en businesstravel, heb ik besloten mij aan te sluiten bij...

 • Arlette Veltjen

  0498043789 Hasselt

  Welkom op mijn persoonlijke pagina
  Reizen is leven. (Hans Christian Andersen)
  Dit is, samen met ongetwijfeld vele anderen, ook mijn lijfspr...

 • Wendy Bijloos

  0498 06 34 07 Wellen

  Sinds 1998 ben ik een enthousiaste en gepassioneerde reisagente. In 2019 zette ik de stap naar meer zelfstandigheid en werd ik TravelCounsellor. Iedere dag ben ik dankbaar dat ik mijn FANTASTISCHE JOB, in alle flexibiliteit mag uitoefenen!
  Hoe ik...

 • Greetje Bosmans

  +32 483 47 99 89 Tongeren

  We travel not to escape life, but for life not to escape us
  Er is geen enkel citaat waar ik me beter in kan herkennen. Nieuwe plekken ontdekken, andere culturen ervaren, nieuwe mensen leren kennen, … Het geeft me zo’n fijn gevoel om telkens weer te...

 • Katherina Limneos

  +32 (0)493 99 59 75 Peer

  Super leuk om je hier te ontmoeten, laten we samen op ontdekking gaan!
  Ik ben een enthousiaste Limbuger uit Peer. Enorm gepassioneerd door reizen, er is niets zo heerlijk als op een nieuwe bestemming aan te komen en hier helemaal in op te gaan. Voo...

 • Stephanie Van Pelt

  +32 494 50 77 04 Lichtaart

  Hallo iedereen !
  Ik ben Travel Counsellor Stephanie en ik zou mij graag even aan jullie willen voorstellen.
  Na 2 buitenlandse stages had ik de reismicrobe te pakken en ben ik begonnen als reisleidster op bestemming. Hierdoor heb ik sinds 2014 tel...

 • Sandra Koppen

  0032489208516 Genk

  "Reizen met dat extra beetje meer..."
  Reizen? Dat is meer dan je koffers pakken. Het is een unieke beleving, elke bestemming opnieuw. Het prikkelt je zintuigen. Dompelt je onder in alle facetten van een nieuwe cultuur. Geuren opsnuiven, culinair g...

 • Marc Davis

  +32 (0)472378085 Tongeren

  Mijn naam is Marc Davis, en al van kleins af aan ben ik gebeten door de reismicrobe. Niets kon me meer intrigeren dan de natuur en cultuur van andere streken en landen. Ik besefte al zeer snel dat de rijkdom van een mens zich ook weerspiegelt in de ...

 • Sandra van den Esschert

  +31-(0)6-55562341 Rekem

  Welkom op mijn website. Uw eerste stap op weg naar een nieuwe bestemming.
  Reizen is een beleving, het creëren van herinneringen, het ontmoeten van nieuwe mensen, het ervaren van andere culturen en gewoontes, een avontuur, een escape uit het alleda...

 • Leen De Win

  +32474080056 Vosselaar

  Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina!
  Mijn naam is Leen De Win. Een reizigster in hart en nieren, ergens halfweg de dertig uit Vosselaar.
  Al van kleins af aan bezit ik een enorme dosis reislust. De gezinsvakanties richting De Alpen en Zui...

 • Sofie Deman

  +32498564791 Kerkhove

  “Travel as much as you can, as often as you can… Your money will return, your time won’t.”
  Er zijn heel veel mooie travel quotes, maar deze staat voor mij veruit op nummer 1!
  Hoi, ik ben Sofie Deman en reizen is sinds jaren een hele grote passie van...

 • Fara De Vilder

  +32 (0) 479 56 96 24 Beveren

  Welkom op mijn pagina!
  Hoi, ik ben Fara, Faverita. Na jaren van reizen rond de wereld vond ik het tijd om mijn passie te delen met andere mensen die net als ik genieten van het reizen, ontdekken van andere landen en culturen en die onbezorgd wille...

 • Nicky Tritsmans

  +32 496522310 Regio Leuven

  Een persoonlijke reisagent, die altijd beschikbaar is. Klinkt dat niet fijn?!
  Dan heet ik u van harte welkom. Mijn naam is Nicky Tritsmans.
  Van kinds af aan heb ik geleerd hoe rijk je wordt door te reizen. Dat deden we thuis samen met het hele gez...

 • Zahra El Bouhali

  +32 474071824 Lummen

  Mijn keuze om als Travel Counsellor te werken is het gevolg van mijn studie in toerisme, mijn passie voor reizen en mijn jarenlange ervaring in de luchtvaart. De reiswereld kent geen geheimen voor mij, u kan dus rekenen op mijn deskundigheid.
  Zelf...

 • Astrid Behiels

  +32 479 799655 Lier

  Welkom om mijn pagina!
  Ik ben Astrid Behiels, al van kinds af aan gebeten door de reismicrobe! Ik heb het geluk gehad als kind in Zuid Afrika gewoond te hebben en later ook nog in Amerika. Mijn zin voor avontuur, ontdekken van nieuwe culturen, de p...