Welkom op mijn persoonlijke pagina


“Travel as much as you can, as often as you can… Your money will return, your time won’t.”
Er zijn heel veel mooie travel quotes, maar deze staat voor mij veruit op nummer 1!
Hoi, ik ben Sofie Deman en reizen is sinds jaren een hele grote passie van mij. Behalve dat ik al in verschillende landen heb gewoond en gewerkt (Duitsland, Santorini, Dominicaanse Republiek), ga ik ook heel graag op reis. Het allerleukste van op reis gaan is voor mij het plannen van die reis vooraf. Ik ben altijd in de weer met het zoeken van leuke plekken, fijne accomodaties, bijzondere dingen om te doen en toffe restaurantjes en bars!
Voor mij is het totaalplaatje van een reis heel belangrijk en dit is precies waar ik jou het beste bij kan helpen!
Sinds kort is mijn droom uitgekomen, en kan ik als Travel Counsellor jou helpen om de mooiste herinneringen te creëren.
Je kent het wel, je spaart het hele jaar voor die welverdiende vakantie, maar je weet niet waar je heen wilt, wat de tofste plekjes zijn of wanneer je het beste kan boeken en er is al een hele hoop stress, terwijl dit de mooiste tijd van het jaar moet worden… Je wilt ten slotte ook niet midden in het orkaan seizoen een weekje naar de Dominicaanse Republiek boeken..
Geen nood, ik ben hier om je te helpen! Als Travel Counsellor stel ik namelijk jouw droomreis samen. Na een persoonlijk gesprek, waarin ik zoveel mogelijk te weten kom over het doel van jouw vakantie, kom ik met een passend voorstel. Bedenk je je, of wil je nog iets wijzigen, geen probleem, alles is bespreekbaar! Geen keuzestress meer, en met een gerust hart op vakantie vertrekken, dat wil toch iedereen?
Met mijn flexibele uren, ben ik beschikbaar wanneer het voor JOU past. Wanneer je ’s avonds of op een regenachtige zondagnamiddag graag je vakantie wilt plannen, doe ik dat voor jou met plezier.
Bij mij kan je terecht voor een op maat gemaakte zomer- en wintervakantie, maar ook voor veel meer, zoals een weekendje weg, een mooie lange cruise, een huwelijksreis of een zakenreis en alles er tussenin…
Ik ben bereikbaar via Mail, telefoon of Whatsapp, of op een van mijn sociale media kanalen, waar ik bovendien ook mijn mooiste reisfoto’s deel.
Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken en samen je ideale vakantie samen te stellen!

Tot snel!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Terug Naar Boven