Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom om mijn pagina!

Ik ben Astrid Behiels, al van kinds af aan gebeten door de reismicrobe! Ik heb het geluk gehad als kind in Zuid Afrika gewoond te hebben en later ook nog in Amerika. Mijn zin voor avontuur, ontdekken van nieuwe culturen, de prachtige natuur heeft er voor gezorgd om de stap te zetten naar de reissector.

Het wow gevoel dat ik dikwijls mocht ervaren en ook nu nog, wil ik u laten beleven tijdens uw toekomstige reis.

Herkent u dit…
U wil op vakantie gaan en na overleg met uw gezinsleden wordt er beslist om dit jaar naar de zon te trekken. Iedereen geeft zijn of haar wensen te kennen en na enkele uren, kan u starten aan uw zoektocht naar de perfecte bestemming.
U spendeert ettelijke uren, soms wel dagen achter uw laptop. U ziet honderden aanbiedingen passeren, de ene al beter dan de andere. En allemaal beloven ze u de beste deal.
U wordt moe en raakt gefrustreerd en beslist uiteindelijk dan toch maar om dat ene hotel en die bepaalde vlucht te boeken. U bent echter niet helemaal tevreden met de keuze die u gemaakt heeft, maar u had geen zin meer om de volgende dagen uw zoektocht verder te zetten.
U hoopt dat alles goed komt…

Waar pas ik in dit verhaal?
Ik, als reisadviseur, neem dit eindeloze zoeken op internet over van u, en ik bespaar u hiermee de frustraties die dit met zich meebrengt.
Ik luister naar uw wensen en bezorg u een onvergetelijke vakantie.
U heeft immers het gans jaar hard gewerkt en verdient dan ook een perfect georganiseerde vakantie waarover u jaren later nog enthousiast bent.
Als reisadviseur aangesloten bij Travel Counsellors, beschik ik over een wereldwijd netwerk met heel veel ervaring en kennis. En dit allemaal om uw wensen in te vullen.
Ik ben uw aanspreekpunt vanaf het begin van uw reisplannen tot u weer thuis komt.

Waar mag u mij voor contacteren?
U kan me aanspreken voor allerlei soorten reizen. Van een citytrip naar Londen tot een wellnessweek in Portugal, van een cruise naar Zuid-Amerika en Antarctica tot een safari in Tanzania, van een inkomticket voor Wimbledon tot een ballonvaart in Thailand, van een skivakantie tot rondreis in Australië. Ook groepsreizen, luxe vakanties, incentives, huwelijksreizen, huurauto’s kan ik u op maat aanbieden.
You name it, I’ll take care of it.

Aarzel niet langer en bel mij of stuur mij een mail met uw wensen en dan kunnen we samen aan de slag gaan zodat u binnenkort de vakantie van uw dromen beleeft.

Tot binnenkort?!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven