Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hallo iedereen !

Ik ben Travel Counsellor Stephanie en ik zou mij graag even aan jullie willen voorstellen.

Na 2 buitenlandse stages had ik de reismicrobe te pakken en ben ik begonnen als reisleidster op bestemming. Hierdoor heb ik sinds 2014 telkens minstens 3 maanden gewoond en gewerkt op één bestemming. Ik heb kennis gemaakt met prachtige bestemmingen zoals Frankrijk, Bulgarije, La Palma, Kroatië, Indonesië en Mexico. Door zo lang op dezelfde plaats te zitten leer je zoveel meer dan wanneer je ergens een weekje op vakantie gaat. Ik heb hierdoor de mogelijkheid gekregen om de mensen en de cultuur echt te leren kennen. Ik ging op zoek verborgen parels, weg van het massatoerisme waardoor ik unieke ervaringen heb beleefd.

Natuurlijk heb ik tussendoor ook een aantal populaire vakantiebestemmingen bezocht zoals Tunesië, Mallorca, Spanje, Italië, Zwitserland, Schotland, …

Nieuwe en oude wereldwonderen, magische watervallen, culturele steden, onontdekte stranden, adembenemende zonsondergangen en nog zoveel meer dat wacht om ontdekt te worden. Tijdens jou reis wil ik je unieke momenten laten beleven zodat je terugkomt met onvergetelijke herinneringen, net zoals ik.

Dankzij mijn kennis en die van al mijn collega’s wereldwijd is er niets dat we niet weten. Ben je op zoek naar avontuur en wil je vulkanen beklimmen, wil je gewoon chillen op een exotische strand of jezelf volledig laten onderdompelen in een andere cultuur? Door mijn persoonlijke aanpak, weet ik perfect wat jou wensen zijn en bezorg ik jou je droomvakantie.

Of je nu een staycation wil of naar de andere kant van de wereld, er zal altijd iemand zijn waarop je kan vertrouwen en 24/7 bereikbaar is, zowel voor tijdens als na je vakantie. Bovendien is je reissom ook financieel gewaarborgd dankzij onze aansluiting bij het garantiefonds waardoor je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Een vaccin voor het reisvirus is er nog niet, maar ik heb hiervoor wel de beste therapie gevonden! Voor een persoonlijke behandeling mag je mij altijd contacteren via e-mail, telefoon, WhatsApp of Facebook.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Terug Naar Boven