Welkom op mijn persoonlijke pagina


Van harte welkom op mijn persoonlijke pagina!

Mijn naam is Leen De Win. Een reizigster in hart en nieren, ergens halfweg de dertig uit Vosselaar.

Al van kleins af aan bezit ik een enorme dosis reislust. De gezinsvakanties richting De Alpen en Zuid-Frankrijk waren voor mij de hoogtepunten van het jaar.

Het was al vrij snel duidelijk dat ik verder zou gaan in de toeristische wereld. Zo studeerde ik Toerisme-en Recreatiemanagement in Mechelen en koppelde daar nog een vervolgopleiding Hotelmanagement aan. Beide stages brachten mij naar het buitenland.

Gelukkig reist mijn man even graag als ikzelf, dus samen hebben we al vele mooie plekken in Europa mogen ontdekken.

In 2019 maakte ik mijn eerste reis richting Azië, meer bepaald Sri Lanka. Meteen werd ik verliefd op dit continent met zijn warme bevolking. Het jaar daarna besloot ik om samen met mijn man 2 maanden te backpacken door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja. Een onvergetelijk, mooie ervaring!

Ik ben zeker nog niet uitgereisd, maar het is voor mij een plezier om mijn persoonlijke ervaringen en expertise in te zetten om jou de perfecte vakantie op maat te bezorgen.
Gaat het nu om een verre reis, een cruise, skivakantie, citytrip, roadtrip, safari of enkel een vlucht, hotelovernachting of autohuur? Het kan allemaal! Ik luister graag naar jouw wensen en ga aan de slag om jouw reisdroom te realiseren.

Zie jij het wel zitten om binnenkort zorgeloos van een deugddoende vakantie te genieten wetende dat alles geregeld is? En bovendien de back-up van een persoonlijk aanspreekpunt.

Twijfel niet langer en neem contact op met mij zodat we jouw reisplannen kunnen bespreken.

Tot snel!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +32474080056

Terug Naar Boven