Welkom op mijn persoonlijke pagina


"Reizen met dat extra beetje meer..."

Reizen? Dat is meer dan je koffers pakken. Het is een unieke beleving, elke bestemming opnieuw. Het prikkelt je zintuigen. Dompelt je onder in alle facetten van een nieuwe cultuur. Geuren opsnuiven, culinair genieten, de geluiden rondom je horen. Maar zeker ook de nieuwsgierigheid van de lokale bevolking voelen en alle pracht rondom je ten volle ervaren.

Mijn reisavontuur begon twintig jaar geleden als backpacker in Australië. Sindsdien ben ik niet meer gestopt met ontdekken en genieten. De Inca trail beklimmen, het Guggenheim museum in New York bezoeken of genieten van een espresso op de Piazza Navona in Rome. Elke reis is steeds weer onvergetelijk.

Met mijn jarenlange ervaring in de reiswereld weet ik als Travel Counsellor ook perfect welke trip bij jou past. Fietsen in Berlijn, een tweedaagse jungletocht in Borneo, tubbing in Thailand, een prachtige huwelijksreis, een ballonvaart boven Marrakech, genieten van de parelwitte stranden in Mauritius, met de kids naar Frankrijk … Het kan allemaal. Tot in de puntjes verzorgd en helemaal op maat.

Dat is meteen ook mijn grootste troef. Je moet niet online zoeken naar een bestemming, of alle folders in het reisbureau doorbladeren. Bovendien ben je er zeker van dat alles perfect verzekerd is. Geen onaangename verrassingen, je weet op voorhand exact wat je mag verwachten. Ook uitstappen, vliegtickets, hotelovernachtingen, transfers, autoverhuur of andere bijkomende wensen breng ik voor jou in orde. Voor die service betaal je trouwens niets meer dan bij het reisbureau of online!

Laat mij jouw vakantie verzorgen! Dan krijg je een droomreis. Een persoonlijke aanpak. En een buitengewone belevenis met dat extra beetje meer.

Ik kijk ernaar uit om voor jou een persoonlijk reisvoorstel uit te werken!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven