Welkom op mijn persoonlijke pagina


Als klein meisje mocht ik mee op reis naar de Dominicaanse Republiek.
Na vele jaren op zomervakantie naar de Belgische kust, leek de Dominicaanse kust hééél spannend.
De vlucht duurde lang, de Dominicaanse Republiek was toen nog een relatief nieuwe bestemming. Vol spanning keek ik uit naar deze reis: eens aangekomen werd het een fantastische en zorgeloze reis, om nooit te vergeten.
Alles was geregeld: vluchten, transfers, hotel, excursies, lekker eten, vriendelijke mensen.
Het voelde ongelooflijk goed aan. Alles was georganiseerd en gecoördineerd. Het enige wat wij moesten doen was…onbezorgd genieten.
Het voelde als een écht sprookje…
Hier ontstond mijn liefde voor de reissector. Daarom besloot ik om mijn studies daaraan te wijden. Ik studeerde Beheer, toerisme en recreatie: een veelzijdige richting met veel mogelijkheden.
Na een positieve stage-evaluatie bij Neckerman, startte ik een jarenlange carrière als reisagent. Ik organiseerde duizenden droomreizen voor klanten. Unieke reizen naar verschillende bestemmingen, de ene exotischer dan de andere. Gaande van Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Zwart Afrika en zo veel meer. En of het nu ging om een gezinsvakantie, avontuurlijke, sportieve of culturele vakantie, ik heb ze allemaal georganiseerd voor mijn klanten. Eén ding was zeker: geen enkele reis was dezelfde en meer nog, de beleving was ‘ongelooflijk’!
Om mijn professionele kennis te verbeteren heb ik eveneens honderden studiereizen gedaan om de reisbestemmingen goed te ontdekken. Elke bestemming werd grondig bezocht: hotels, stranden, excursies, omliggende activiteiten, ontspanning, restaurants en zo veel meer. Als reisagent was het noodzakelijk om elke bestemming zeer goed te kennen om nadien dé droomreis voor de klant te kunnen organiseren.
Op privé vlak heb ik samen met mijn gezin eveneens vele mooie reizen gedaan: Mexico, Senegal, nogmaals de Dominicaanse Republiek, Egypte, Mallorca, Frankrijk… . Alsook citytrips naar Barcelona, Rome, Milaan, Marrakech, Londen, Boedapest, Kopenhagen, New York en nog zo veel meer .
De reismicrobe werd bij ons thuis aangewakkerd, waarna wij samen meerdere malen per jaar op vakantie vertrekken met het hele gezin.
Of het nu op professioneel of op privé vlak betreft is het voor mij telkens de voorwaarde om van elke reis een unieke beleving voor de klant te maken. Een onvergetelijke reis, een onvergetelijke ervaring met dat tikkeltje meer: een unieke beleving waarbij je zorgeloos kan genieten.
Want elk moment, elke dag beleef je maar éénmaal!
Beleef ze dan intens!
Daarom creëerde ik mijn eigen bedrijf en is dit hetgeen ik vandaag voor mijn klanten doe:
Ik adviseer mensen die geen kennis of tijd hebben met de creatie van unieke reisbelevingen zodat ze zonder zorgen en onbekommerd kunnen genieten van hun vakantie met sport, ontspanning en cultuur. Zonder meerprijs dan online boeken, maar met extra service.
Dit is mijn missie!

0478/446 901
[email protected]

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Mijn video's

Waarom boeken bij je favoriete reisadviseur

21/03/2022

je betaalt bij mij dezelfde prijs dan dat je je reis online zou boeken en mijn unieke en mijn op maat gemaakte reizen zijn er voor iedereen, voor elk budget.

All in Alaska cruise

10/11/2021

Boek voor 28/2/22 één van onze Alaska cruises vanuit Vancouver en geniet van de wonderen van de natuur.

Veilig en vertrouwd je vakantie boeken!

27/08/2021

Persoonlijk advies is altijd mijn kracht geweest en het welzijn van mijn klanten staat centraal in alles wat ik doe. Bij mij kun je steeds terecht!

Voorstelling

07/08/2021

Wie ben ik en wat doe ik? In deze video leg ik uit waarom je bij mij je reis zou boeken en wat mijn toegevoegde waarde is.

Sandy Declercq Travel Counsellors? Wat doe ik ...

01/04/2021

Ik adviseer mensen die geen tijd, zin of kennis hebben met de organisatie van unieke belevingsreizen zodat ze zonder zorgen kunnen genieten.

Travel Counsellors-App

14/10/2020

Benieuwd hoe jij handig gebruik kan maken van onze Travel Counsellors -App? Bekijk dan deze video

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven