Sandy Declercq


Sandy Declercq

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Uit onderzoek is gebleken dat we gelukkiger worden door ervaringen te beleven en omringd te zijn door andere mensen. En happiness, dat is iets waar ik voor ga!

Een ervaring om nooit te vergeten, een gevoel van geluk om nog lang mee te dragen, een unieke beleving… Dat wilt u toch? Uzelf ontdekken, herbronnen, en dit met een open blik op de wereld. Als een rijker persoon terugkomen van een unieke reis. Een reis die ik volledig op uw maat en volgens uw wensen wil samenstellen.

Gewapend met een passie voor reizen en de juiste kennis van de wereld, ben ik de ideale persoon om uw reizen op maat vorm te geven. Met een bachelordiploma in toerisme op zak en meer dan 20 jaar ervaring binnen dit domein, verzeker ik de aanwezigheid van de 4 pijlers die happiness bepalen:

• Ervaringen beleven (ervaren)
• Positief verrast worden (verrassen)
• Gewaardeerd worden (waarderen)
• Samen zijn (delen)

Als moeder besef ik maar al te goed het belang van een goede organisatie, dit is dus iets waar u zich geen zorgen over hoeft te maken.

Dankzij mijn praktische ingesteldheid en oog voor detail wil ik er als Travel Counsellor vooral voor zorgen dat u onderweg niet geconfronteerd wordt met onaangename verrassingen, zodat u ten volle kan genieten van uw reis.

Mijn doel is iedere klant de beste service aan te bieden en happiness te laten ervaren. Klantgericht zijn is dan ook een fundamenteel principe voor mij: ik stel úw droomreis samen, volledig naar uw wensen. Mijn relatie met u, als klant, staat centraal, met respect en vertrouwen als voornaamste pilaren. Ik ben uw vertrouwenspersoon van begin tot einde voor een reis zonder zorgen en volledig op uw maat.

Ik beperk me niet tot enkel hotels boeken, maar kan ook activiteiten inplannen en hierbij veel tips en weetjes meegeven! Zo zal uw bagage steevast gevuld zijn met de juiste kledij en zal u plaatsen ontdekken waar anderen niet komen.

Uw reis is mijn reis!

Graag kom ik bij u langs om uw reis te bespreken, waar en wanneer het voor u best past.

Tot binnenkort!

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

KLANTERVARINGEN


Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0478 446 901

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven