Welkom op mijn persoonlijke pagina


Ik ben nu iets meer dan een jaar Travel Counsellor en ik hou van mijn job!
Mijn naam is Sandy Declercq en ik heb meer dan 15 jaren ervaring in de toeristische sector. Na vele jaren in een reisbureau te hebben gewerkt, heb ik enkele jaren een meer administratieve job gedaan, maar reizen is mijn passie. Een passie die ik met u wil delen als zelfstandig en onafhankelijk reisagent bij Travel Counsellors.
Mijn missie is klanten een onvergetelijke ervaring bezorgen tijdens hun reis, zodat ze er nog jaren kunnen van genieten.

Ik vond het heel fijn om het voorbije jaar heel gevarieerde reizen te mogen samenstellen: van een huisje in de Ardennen, tot een citytrip naar Boedapest, een weekendje Maastricht, naar een zonvakantie in Spanje, over een rondreis in Kroatië, Bali en Vietnam tot vliegtickets voor mijn zakenklanten.
Ook dit jaar vertrekken klanten op wintersportvakantie, maken anderen een avontuurlijke vakantie in winters Lapland, gaan anderen naar de zon of doen een citytrip.

Mijn favoriete bestemming is Lanzarote, een uniek eiland. Ondertussen ken ik het eiland op mijn duimpje. Mijn favoriete stad is zonder twijfel New York! New York moet u zien en beleven.
Hoe ga ik te werk? Na een eerste kennismaking ga ik aan de slag om een voorstel uit te werken en kom ik langs om dit te bespreken. Indien nodig wordt het voorstel aangepast op basis van uw feedback, tot het voorstel dé vakantie is waarin u zich volledig kan vinden. Vanaf dan zorg ik voor alles en kan u beginnen aftellen.
Door mijn jarenlange ervaring en kennis in de reiswereld kan ik u datgene bieden wat u van mij mag verwachten: Goede prijs/kwaliteit verhouding, deskundig, betrouwbaar, onafhankelijk, flexibel, klantvriendelijk en klantgericht.
Wat een luxe is het om niet meer hoeven wachten bij het reisbureau, om uw reis uit te zoeken en te bespreken in een vertrouwde omgeving en wanneer het u uitkomt!
Voor deze service bereken ik niets extra’s!

Velen denken dat het goedkoper is om via internet de reis te boeken. Ik kan u aantonen dat het zo niet is: het kost u vele uren opzoekwerk, u wordt overstelpt door aanbiedingen waardoor u uiteindelijk door het bos de bomen niet meer ziet. En wie is er uw aanspreekpunt als er iets gebeurt?

Bij mij krijgt u wat u verdient: persoonlijke service en aandacht. Ik ben uw enige aanspreekpunt, voor, tijdens en na de reis.

Travel Counsellors is aangesloten bij het Garantiefonds Reizen, waardoor u financiële zekerheid geniet.

Ik hoop u hiermee enthousiast te hebben gemaakt en zie uw telefoontje of email heel graag tegemoet, uiteraard geheel vrijblijvend.

0478/446 901
sandy.declercq@travelcounsellors.be

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Mijn video's

Sandy Declercq Travel Counsellors? Wat doe ik ...

01/04/2021

Ik adviseer mensen die geen tijd, zin of kennis hebben met de organisatie van unieke belevingsreizen zodat ze zonder zorgen kunnen genieten.

Travel Counsellors-App

14/10/2020

Benieuwd hoe jij handig gebruik kan maken van onze Travel Counsellors -App? Bekijk dan deze video

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

KLANTERVARINGEN


Terug Naar Boven