Gevestigd in Buggenhout

Jetsen Van den Eede

Leuk je te ontmoeten!

Hallo, Ik ben Jetsen en ik ben verheugd om mezelf voor te stellen als een Travel Counsellor. Ik creëer voor jou onvergetelijke ervaringen met een specialisatie in Disney-, zakenreizen en gezinsvakanties.
Of het nu gaat om een reis met het gezin naar Walt Disney World, een zakenreis naar Dubai of een heerlijk ontspannen cruise in de Caraïben, bij mij bent je aan het juiste adres.

Droom je van een bezoek aan de gelukkigste plek op aarde?
Als Disney-expert help ik jou bij het plannen van de perfecte reis naar de magische wereld van Disney. Of het nu gaat om een magische reis naar Walt Disney World in Orlando, een bezoek aan Disneyland in Californië of een avontuur op een Disney Cruise, als het gaat om Disney-reizen, heb ik uitgebreide kennis van de parken, resorts, attracties en cruises die deel uitmaken van de magie van Disney.
Ik stel voor jou een reispakket samen dat tegemoetkomt aan jou persoonlijke interesses en voorkeuren. Of je nu reist met familie, vrienden of alleen, wij helpen je het meeste uit jou Disney-avontuur te halen. Ik garandeer je het hoogste niveau van service en insidertips om ervoor te zorgen dat jou Disney-vakantie onvergetelijk is.

Ben je een drukke professional die reist voor je werk?
Ik begrijp dat je tijd kostbaar is. Daarom ben ik toegewijd aan het bieden van naadloze en efficiënte reisarrangementen die ervoor zorgen dat u zich kunt concentreren op uw werk terwijl ik voor de details zorg. Van vluchten tot accommodatie en vervoer, ik zorg ervoor dat alles wordt geregeld, zodat jij gemakkelijk en vol vertrouwen kunt reizen.

Ben je eerder op zoek naar een ontspannende of avontuurlijke vakantie?
Ik bied u een waaier aan opties die tegemoetkomen aan jou wensen en voorkeuren. Van exotische strandbestemmingen tot Europese steden en cruises, ik help je de perfecte vakantieplek te vinden die past bij jou behoeften en budget. Ik maak voor jou een aangepast reisschema dat past bij de unieke behoeften en voorkeuren van jullie gezin.

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, een leuke familievakantie, een zakentrip of een Disney-vakantie, ik help je graag verder.
Ik bied je graag een uitzonderlijke service en persoonlijke aandacht aan. Neem vandaag nog contact met me op en laat mij u helpen bij het plannen van uw volgende onvergetelijke reiservaring!

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media

Mijn klantenervaringen

Ingestuurd door Tim Vanherck

Wat een prachtige, magische Disneydag! Met dank aan Walts Travel voor de fantastische service!