Gevestigd in Rekem

Sandra van den Esschert

Leuk je te ontmoeten!

Welkom op mijn website. Uw eerste stap op weg naar een nieuwe bestemming.

Reizen is een beleving, het creëren van herinneringen, het ontmoeten van nieuwe mensen, het ervaren van andere culturen en gewoontes, een avontuur, een escape uit het alledaagse, een rustpunt in alle drukte en mijn passie. Herkent u zich hierin dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Door mijn werk- en woonverleden heb ik het geluk gehad veel prachtige plekken op deze wereld te mogen bezoeken. Niet alleen vanwege mijn ruim 10 jaar werkervaring bij meerdere gerenommeerde reisbureaus in Nederland, maar ook ruim 6 jaar vanuit mijn woonplaats in Amerika. Nu ben ik neergestreken met mijn 3 kinderen in Oud-Rekem, België, vanwaar ik mijn liefde voor de wereld op hen probeer over te brengen. Volgens hen kunnen we geen reisprogramma op tv kijken of ik zeg daar ben ik geweest.

Veel mensen hebben een favoriete bestemming, daar kan ik me niet bij aansluiten Er zijn zoveel plekken op de wereld waar een stukje van mijn hart ligt. Uiteraard Amerika, met Chicago en NY in het bijzonder als oude woonplaatsen, maar natuurlijk ook de prachtige nationale parken en stranden zowel aan de west- en oostkust. Mag ik me een Amerika specialist noemen? Ja, met stip. Ook ben ik verliefd op Afrika, wat een “schoonheid” van een continent. In Zuid Afrika, zowel als Namibië ken ik heel goed de weg. En wat is Azië een inspirerend werelddeel. Het adembenemende Bali en Lombok, het koloniale Sri Lanka en Maleisië, de pracht en praal in Thailand, en ik heb mijn persoonlijke grenzen verlegd door rond te toeren op een oude Vespa in Vietnam. En wat we ook niet mogen vergeten is ons mooie Europa. Als je een paar jaar weg geweest bent weet je de enorme rijkdom van de ons omringende landen pas echt te waarderen. En dan vergeet ik nog het Caraïbische gebied en Zuid-Amerika. Teveel om op te noemen.

Trots ben ik dan ook dat ik me heb aangesloten bij Travel Counsellors. Met meer dan 1300 collega’s wereldwijd met wie we nauw samenwerken hebben wij enorm veel kennis en ervaring in huis. Meerdere lokale agentschappen, een ruim en onafhankelijk aanbod van Belgische, Nederlandse en Duitse touroperators, alle regionale luchthavens in de Euregio, autohuur, vliegtickets, transfers, hotelovernachtingen, theatertickets, wintersport, cruises en nog veel meer met extra persoonlijke aandacht voor u, op een tijdstip dat het ú schikt. Bij u thuis, op kantoor, in mijn winkel, per mail of telefoon. Eén contactpersoon voor, tijdens en na uw reis, net dat beetje extra, zonder duurder te zijn dan de reguliere reisbureaus. Waar het natuurlijk in 1e instantie om gaat is voor ú de reis te vinden die ú voor ogen staat met mijn inlevingsvermogen en meedenken.

Twijfel niet en neem contact met mij op voor uw persoonlijk reisadvies. Ik help u graag op weg naar elke bestemming, voor elk budget en met net dat beetje “gewisse etwass”.

Ik hoop u snel te mogen ontmoeten,

Sandra

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media