Thailand juli 2013

Sandra Koppen op 26 April 2016
Oh ja , we hadden al samen de Griekse Eilanden gedaan, Mallorca, Sardinië. Maar toch .. de eerste keer een lange trip was een heel avontuur: Ilias en ik samen op pad naar Thailand !

Nog steeds praat Ilias over die gebakken rijst met groentjes. Dat was namelijk ons eerste lunch in Bangkok . In het hart van de stad, in een piepklein restaurantje. Een heerlijke eerste impressie. Het is belangrijk om een kind van 9 jaar te laten acclimatiseren na een lange vlucht (en eigenlijk voor de mama ook;-)) . Dat hebben we dan ook gedaan aan het zwembad van een erg leuk hotel.

Na Bangkok zijn we Zuidwaarts gegaan met de trein. Gestopt in “Pruchuapkhirikhan”. Een hele boterham om uit te spreken, maar zo'n leuk stadje . Rust, verlaten stranden , de beste voetmassage “ever” en bovenal een heuse apenberg. We hebben zo genoten van die authenticiteit.

Dan verder met de trein, bus, boot naar het prachtige “Koh Samui”: zon, zee, strand. Subliem! Verder door naar het avontuurlijke natuurpark “Khao Sok”. Hier hebben wij genoten van de natuur, tubbing over de rivier (wauw) , bamboo raften, een jungletocht, boottocht… en zoveel meer! Kortom: een unieke reis doorheen een prachtig land, vriendelijke mensen en sublieme keuken.

Laat mij jou inspireren en aarzel niet om info te vragen.

Enthousiaste groeten,

Sandra