Waarom bij ons boeken?

Verantwoord reizen

Vind jij verantwoord reizen ook belangrijk? Lees hoe wij ons hier als reisorganisatie voor inzetten.

Verantwoord reizen bij Travel Counsellors

Wij geven om onze mensen, onze klanten en onze community's - zowel die waarin we leven als die waar onze klanten naartoe gaan. Jouw persoonlijke Travel Counsellor kan je adviseren zodat je een positieve invloed hebt op de mensen die je ontmoet en de plaatsen die je bezoekt, terwijl je ook een plezierige en authentieke ervaring hebt tijdens je vakantie.

Zo werken we met vele DMC's. Dit zijn lokale partijen die niet alleen de meeste kennis hebben over de bestemming, maar ook in het land zelf zijn gevestigd en locals in dienst hebben. Lokaal kopen betekent dat het geld dat je uitgeeft terecht komt in de lokale economie. Vraag je Travel Counsellor om excursies bij lokale bedrijven en gidsen voor je te boeken.

Daarnaast hebben wij het 'Green Leaf' label ontwikkeld om producten aan te duiden die voldoen aan de Global Sustainable Tourism Council erkende duurzaamheidsnormen. Dit ondersteunt Travel Counsellors om in samenspraak met hun klanten een weloverwogen reis samen te stellen.

Deel je reisplannen met je persoonlijke Travel Counsellor en ontvang advies op maat. Op elke bestemming kun je weer op een andere manier bijdragen aan een meer duurzame wereld.

Ons 'Green Leaf' label staat voor producten die voldoen aan duurzaamheidsnormen die zijn erkend door de Global Sustainable Tourism Council. Dit betekent dat we ons inspannen om milieueffecten te verminderen en een bijdrage leveren aan de community's waarin aangesloten partners actief zijn.

Wij steunen actief Defence for Children - ECPAT in de bestrijding van seksuele uitbuiting van kinderen in vakantielanden. Wij trainen onze Travel Counsellors en nodigen ook onze reizigers uit met ons alert te zijn en vermoedens te melden bij www.dontlookaway.nl.