Verblijf op de... Malediven

Wist je dat Travel Counsellors over een eigen boekingssysteem beschikt waarin honderden bijzondere accommodaties te vinden zijn? Wij delen onze favorieten op de Malediven. Al deze hotels zijn te boeken via je persoonlijke Travel Counsellor.

Anantara Dhigu Maldives Resort

Alles waar je van droomt wanneer je aan de Malediven denkt, vind je op dit resort. Kies voor een villa boven het water en duik zo de helderblauwe zee in vanaf je terras. Als ultiem uitstapje kun je surfen, duiken en picknicken op een onbewoond eiland. Bij terugkomst op het resort kun je kiezen voor een van de vele spabehandelingen en geniet je van de culinaire hoogstandjes.

Soneva Fushi

Soneva Fushi is een verborgen parel met service van wereldklasse. Het resort is gelegen in een biosfeerreservaat van UNESCO. De villa’s liggen verscholen tussen de begroeiingen en bevinden zich op een privé-eiland. Ga je voor de echte once in a lifetime experience? Kies dan voor Zipline Dining op het resort. Via een zipline kom je terecht op een platform te midden van de boomtoppen. Hier geniet je van een culinaire ervaring die je niet snel vergeet.

LUX South Ari Atoll Resort & Villas

Op dit paradijselijke resort kun je de Malediven ten volle ervaren. Je fiets hier over de steigers, zwemt met walvishaaien, relaxt in je waterbungalow, dineert in een van de acht restaurants en danst tot in de late uurtjes met je voeten in het zand. Ook aan de kids is gedacht. Wanneer ze ook maar één voet op het resort zetten krijgen ze een ijsje aangeboden en ze kunnen als ware avonturiers een speurtocht doen over het eiland.

Constance Halaveli Maldives

Echte luxe ervaar je bij Constance Halaveli. Wandel over de witte zandstranden en bewonder de onderwaterwereld. Dit is de plek om even helemaal tot rust te komen in je eigen villa met zonneterras en dompelbad. Kies voor een villa op het water of op het strand. Dit resort is er voor zonaanbieders en voor iedereen die op zoek is naar een intiem resort waar het je aan niets ontbreekt.

Conrad Maldives Rangali Island

Op dit resort is de ene villa nog mooier dan de andere. Wil je echt iets speciaals beleven, kies dan voor de Muraka Experience. Je slaapt hier, vijf meter onder de zeespiegel, in een onderwateraquarium! Een waar architectonisch meesterwerk. Bij het slaapvertrek alleen blijft het niet, de luxe residentie heeft maar liefst twee verdiepingen met alles erop en eraan. Uiteraard wordt je afgezet per privé-watervliegtuig of speedboot.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.