Once in a lifetime ervaring

Is het tijd om die unieke once in a lifetime reis te maken waar je al zo lang van droomt? Voor zo’n bijzondere reis kun je het advies van een Travel Counsellor gebruiken. Hij of zij heeft namelijk contacten op bestemmingen over de hele wereld en weet jouw reis net dat beetje specialer te maken. Daarnaast geniet je dan voor, tijdens en na de reis van de veilige en vertrouwde service van je persoonlijke reisadviseur. Wel zo prettig wanneer je jouw droom laat uitkomen.

Ultieme romantiek met de Orient-Express

Een stap aan boord van de prachtig glimmende rijtuigen van de legendarische Venice Simplon-Orient-Express doet de glorietijd van het reizen per trein herleven. In dit 'Grand Hotel op Wielen' geniet je van alle comfort en luxe die begin vorige eeuw slechts was voorbehouden aan royalty, aristocraten, filmsterren en schrijvers. Je persoonlijke steward serveert het ontbijt en de afternoon tea in je compartiment. Als de avond valt drink je een cocktail in het barrijtuig onder het genot van live pianomuziek. Stap op in de stad van de liefde Parijs en vervolg je weg langs de mooiste landschappen van Europa. Om uiteindelijk uit te komen in het romantische Venetië.

Luxe aircruise Antarctica en Chili

Chileense wijnen en de Antarctische poolcirkel, alleen dat klinkt ons al in de oren als een droomreis. De poolcirkel aircruise is een van de meest avontuurlijke expedities die er is. Het belangrijkste doel is om te proberen de Antarctische poolcirkel te bereiken die zich op ongeveer 66° ten zuiden van de evenaar bevindt. Het expeditieteam maakt elke reis met de hand, afhankelijk van het Antarctische weer, en elke dag van de expeditiecruise is gevuld met bijzondere activiteiten om Antarctica te ontdekken. De reis begint in de hoofdstad Santiago de Chile waar je een privé stadstour doet. Daarna is het tijd voor een 10-daagse Antarctica expeditie aircruise. De komende dagen vaar je tussen met ijs gevulde fjorden en langs spectaculaire ijsbergen, terwijl je geniet van het gezelschap van zeevogels, pinguïns, zeehonden en walvissen. Bezoek de Zuidelijke Shetlandeilanden en de westkust van het Antarctisch Schiereiland met behulp van de Zodiacs. De reis wordt uiteindelijk afgesloten bij het wijngebied van de Casablanca vallei in Chili. Geniet onder het genot van een goed glas wijn van de laatste dagen van deze schitterende reis.

Vietnam om nooit te vergeten

Vraag je Travel Counsellor eens een ultieme reis naar Vietnam samen te stellen. Slaap in de meest luxe hotels en geniet van de gastvrijheid van de locals. Begin je rondreis door dit mooie land met een tour op een vintage Vespa. De ervaren chauffeurs nemen je mee naar het drijvende dorp Banana Island, de lokale markt en een traditionele theemeester. Je vervolgt je reis naar HaLong Bay waar je ’s werelds meest spectaculaire natuurwonderen met eigen ogen ziet. Met een speedboot word je naar een luxe schip gebracht waarvan je een overweldigend panoramisch uitzicht hebt. Als je denkt dat je de hoogtepunten van je reis dan wel gehad hebt, heb je het mis! Ook een Tai Chi-sessie, jeeptour, fietstocht en spadagje behoren nog tot de mogelijkheden.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.