Huwelijksservice

De mooiste dag van je leven verdient het om gevolgd te worden door de huwelijksreis van je dromen!

Huwelijksservice

Origineel huwelijkscadeau

Wat is er nou leuker voor je familie en vrienden dan te kunnen zeggen dat zij hebben bijgedragen aan jullie droomreis? Met de huwelijksservice van Travel Counsellors kun je jullie droom werkelijkheid laten worden!


De Travel Counsellors-huwelijksservice biedt een uniek huwelijkscadeau, waarmee je samen met je gasten spaart voor je honeymoon. Wij maken voor jullie een persoonlijke website aan waarop je een foto en eigen welkomsttekst kunt plaatsen. Je gasten kunnen op deze website een bijdrage overmaken op jullie huwelijksrekening.


Om een huwelijksrekening te openen neem je contact op met je persoonlijke Travel Counsellor die je precies kan vertellen hoe het werkt. Samen met jullie gasten spaar je vervolgens om je streefbedrag bijeen te brengen.

Jullie unieke reis

Vervolgens gaat jullie Travel Counsellor aan de slag om de ideale reis samen te stellen, volledig afgestemd op jullie wensen. Travel Counsellors zijn experts op het gebied van huwelijksreizen en kunnen alles voor je regelen, van vluchten tot verblijf maar ook autohuur, helikoptervluchten, boottochten, gidsen of excursies. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten…

Jouw onvergetelijke eiland vakantie wacht op jou

14 september 2023

De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens jouw verblijf. Ontdek de natuurlijke riffen van Curaçao met boordevol kleurrijke vissen of volg een ontspannende yogales op het strand waarbij je tegelijkertijd geniet van de prachtige zonsopgang.

6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

14 september 2023

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Easy to Stop. Hard to Leave. - IJsland

17 augustus 2023

Ooit gedacht dat er een verhaal zou kunnen zitten achter die 'laatste oproep'-aankondigingen op luchthavens? ‘Vluchtnummer … wacht op de laatst overgebleven passagier.’ Wij denken te weten wat het probleem is – in IJsland tenminste. Bekijk de video en je zult begrijpen waarom.