Huwelijksservice

De mooiste dag van je leven verdient het om gevolgd te worden door de huwelijksreis van je dromen!

Huwelijksservice

Origineel huwelijkscadeau

Wat is er nou leuker voor je familie en vrienden dan te kunnen zeggen dat zij hebben bijgedragen aan jullie droomreis? Met de huwelijksservice van Travel Counsellors kun je jullie droom werkelijkheid laten worden!


De Travel Counsellors-huwelijksservice biedt een uniek huwelijkscadeau, waarmee je samen met je gasten spaart voor je honeymoon. Wij maken voor jullie een persoonlijke website aan waarop je een foto en eigen welkomsttekst kunt plaatsen. Je gasten kunnen op deze website een bijdrage overmaken op jullie huwelijksrekening.


Om een huwelijksrekening te openen neem je contact op met je persoonlijke Travel Counsellor die je precies kan vertellen hoe het werkt. Samen met jullie gasten spaar je vervolgens om je streefbedrag bijeen te brengen.

Jullie unieke reis

Vervolgens gaat jullie Travel Counsellor aan de slag om de ideale reis samen te stellen, volledig afgestemd op jullie wensen. Travel Counsellors zijn experts op het gebied van huwelijksreizen en kunnen alles voor je regelen, van vluchten tot verblijf maar ook autohuur, helikoptervluchten, boottochten, gidsen of excursies. Het enige wat jullie hoeven te doen is genieten…

Unieke accommodaties van Oman

18 juli 2024

Oman biedt een enorme diversiteit van unieke accommodaties die je reis extra bijzonder maken. Van luxe 5-sterren resorts tot traditionele bedoeïenen kampen. Voor elk budget is er een bijzonder verblijf mogelijk. Wat heeft jouw voorkeur?

Highlights van een Oman rondreis

18 juli 2024

Een reis van 8-12 dagen biedt je de perfecte gelegenheid om een goede indruk te krijgen van Oman. Je ziet verschillende historische, culturele en natuurlijke hoogtepunten en je zit geen dagen in de auto. In deze blog lees je welke plekken je niet mag missen tijdens je reis door Oman!

Ontdek de parels van de regio Puglia in Zuid-Italië

27 juni 2024

Puglia is dé magische streek van Italië, in de hak van de laars van Italië. Om je heen zul je idyllische landschappen bezaaid met olijfbomen en de mooiste wijnvelden zien. Maar Puglia heeft nog veel meer te bieden, namelijk sprookjesachtige dorpjes, een prachtige kustlijn met lange zandstranden en helderblauwe zee, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Ga mee op rondreis!