Cyprus... een mediterraan juweeltje

Ontdek Cyprus, waar veelzijdige landschappen samenkomen: van schilderachtige bergen en traditionele dorpjes tot de betoverende blauwe zee.

Unieke accommodaties van Oman

18 juli 2024

Oman biedt een enorme diversiteit van unieke accommodaties die je reis extra bijzonder maken. Van luxe 5-sterren resorts tot traditionele bedoeïenen kampen. Voor elk budget is er een bijzonder verblijf mogelijk. Wat heeft jouw voorkeur?

Highlights van een Oman rondreis

18 juli 2024

Een reis van 8-12 dagen biedt je de perfecte gelegenheid om een goede indruk te krijgen van Oman. Je ziet verschillende historische, culturele en natuurlijke hoogtepunten en je zit geen dagen in de auto. In deze blog lees je welke plekken je niet mag missen tijdens je reis door Oman!

Ontdek de parels van de regio Puglia in Zuid-Italië

27 juni 2024

Puglia is dé magische streek van Italië, in de hak van de laars van Italië. Om je heen zul je idyllische landschappen bezaaid met olijfbomen en de mooiste wijnvelden zien. Maar Puglia heeft nog veel meer te bieden, namelijk sprookjesachtige dorpjes, een prachtige kustlijn met lange zandstranden en helderblauwe zee, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. Ga mee op rondreis!