Cruise naar de Caribbean

Persoonlijke service, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Eilandhoppen zonder gesjouw met koffer of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Cruises naar de Caribbean brengt je naar tropische stranden en glinsterende riffen. Naast de ongelooflijke zeegezichten vind je een rijke traditie, muziek en cuisine die sterk verschilt van eiland tot eiland.

De cruisemaatschappij Holland America Line gaat verder dan de typische strandcruise en biedt gevarieerde cruises aan naar onder andere de ABC-eilanden, maar ook het Panamakanaal en Costa Rica.

Elke cruise in de Caribbean maakt ook een stop op Half Moon Cay, het bekroonde privé eiland van Holland America Line op de Bahama’s. Bereid je voor op luchtige hangmatten, drankjes met een parapluutje en ongeëvenaarde schoonheid; de Caribbean lonkt.

Caribbean Fly & Cruise pakketten

Boek nu bij je persoonlijke Travel Counsellor een Caribbean najaar 2023 of winter 2024 cruise en ontvang de volgende extra’s inclusief:

  • Cruise o.b.v. volpension
  • Retourvlucht vanaf Amsterdam of Brussel tot € 1200,- per persoon
  • 1 hotelovernachting voor de cruise in Miami
  • Luchthaventransfers in Florida

Tip: Breid de Fly & Cruise aanbieding uit met het Have it ALL-pakket. Voor slechts € 45,- p.p.p.n. en ontvang ook drankjes, wifi, excursietegoed en specialiteitendiner(s) inclusief!

Een selectie uit het aanbod

  • 12-daagse reis naar de ABC Eilanden en de Bahama’s met de Rotterdam, vanaf € 1699,- p.p.

  • 10-daagse reis naar o.a. Grand Turk en de Amerikaanse Maagden eilanden vanaf € 1699,- p.p.

  • 13-daagse reis naar o.a. Jamaica, Grand Cayman, Belize en Mexico vanaf € 1899,- p.p.

  • 13-daagse reis naar o.a. Dominicaanse Republiek, Grand Turk en ABC-Eilanden vanaf € 1999,- p.p.

  • 14-daagse reis naar o.a. St. Maarten, St. Lucia, Antigua & St. Kits & Nevis vanaf € 2099,- p.p.

  • 15-daagse reis naar o.a. Curaçao, Colombia, Panamakanaal, Puerto Rico & Key West vanaf € 2099,- p.p.

Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen o.b.v. volpension, retourvlucht naar Miami (MIA) of Fort Lauderdale (FLL), één hotelovernachting vooraf in een hotel in Miami (keuze rederij) en luchthaven transfers in Florida. Exclusief drankjes, excursies, wifi, toeslagen specialiteitenrestaurants, optionele crew appreciation en overige privéuitgaven. Caribbean Fly & Cruise aanbiedingen eindigen 30 september 2023 en kunnen afhankelijk van vluchtbeschikbaarheid vroegtijdig ingetrokken worden. Per boeking wordt €25 reserveringskosten in rekening gebracht.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.