4 cruise ideeën

Ben jij al een echte cruisefanaat of heb je nog nooit vakantie gevierd op deze bijzondere manier? Voor beide bieden wij hieronder genoeg inspiratie. Niet alleen de keuze voor de bestemmingen en excursies zijn eindeloos, ook de soorten cruises zijn veelzijdig. Hieronder 4 keer inspiratie voor een cruise. Laat je adviseren door je Travel Counsellor en ervaar de meest relaxte manier van reizen.

Bekroond Alaska met Holland America Line

Holland America Line is al 150 jaar een toonaangevende pionier op het gebied van cruises. Als je op zoek bent naar de ruimste en comfortabelste schepen op zee, bekroonde service, geraffineerd dineren, een uitgebreide keuze aan activiteiten en verrassende wereldwijde routes, dan ben je bij de HAL aan het goede adres. Holland America Line is bekroond met de beste cruise door Alaska. Één van deze cruises zou wat ons betreft hoog op je bucketlist moeten staan. Je vaart langs sneeuw bedekte bergtoppen, blauwe gletsjers en spot wilde dieren. 

Ultraluxe resort op zee; met Seabourn naar het Caribisch gebied

De schepen van Seabourn zijn wat kleiner en geven daardoor een intieme sfeer. Een bijkomend voordeel is dat de schepen kunnen komen op plekken waar grotere schepen niet welkom zijn. Je kunt de schepen van Seabourn misschien wel het beste omschrijven als luxe all-inclusive resorts op het water. Het beste eten, de mooiste suites en de fijnste spa’s; je vindt het er allemaal. Overweeg eens een cruise naar het Caribisch gebied! Tijdens je reis kun je de mooiste eilanden ontdekken, maar misschien wil je het schip wel helemaal niet af.

Ervaar de vrijheid in Noorwegen met
Norwegian Cruise Line

De ultieme vrijheid ervaar je met cruisemaatschappij NCL. Geen strakke planningen, maar de luxe om je dag zelf in te delen. Norwegian Cruise Line biedt een groot aantal reisroutes en heeft diverse schepen. Wat ze allemaal gemeen hebben zijn de culinaire hoogstandjes in de restaurants en de geweldige shows aan boord. Wij raden een cruise van Noorwegen naar IJsland van aan. Tijdens deze cruise sta je oog in oog met de verborgen juweeltjes van deze mooie landen. Het natuurschoon tijdens deze reis is onvergetelijk.

Fascinerend Afrika met Hapag Lloyd

Hapag Lloyd neemt je mee op avontuur en laat je kennis maken met nieuwe culturen. Je beleeft fantastische momenten op zee en aan wal. Informeer eens bij je Travel Counsellor naar een cruise van Tenerife naar Kaapstad en waan je in een andere wereld.  Vanaf de zonovergoten vulkanische eilanden neemt de cruise je mee langs de westkust van Afrika naar opkomende steden en de woestijnlandschappen van Namibië. Beleef dit fascinerende continent als nooit te voren!

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.