3 natuurwonderen die je niet mag missen op Aruba

Aruba biedt een gevarieerd landschap met prachtige zandstranden aan de westkust, dramatische rotsformaties aan de noordkust en een meer rustige, kalme zee aan de zuidkust. Deze combinatie van landschappen is zeldzaam op één bestemming en maakt Aruba uniek. Ga op een prachtige reis naar Aruba, samengesteld door jouw persoonlijke Travel Counsellor. Lees hieronder drie natuurwonderen die je niet mag overslaan.

Bezoek aan Aruba Natural Baby Bridge

Naast de brokstukken van de Natural Bridge zie je nog een kleinere versie van de natuurlijke brug, de Baby Bridge. Het indrukwekkende hieraan is hoe het water met een grote kracht tegen de kust aan slaat. De kans dat je hier nat wordt is groot, maar dat is het zicht meer dan waard en een beetje afkoeling kan op Aruba nooit kwaad. Van alle bruggen op het eiland is deze het makkelijkst te bereiken.

Hiken door Arikok National Park

Het national park Arikok neemt 20% van Aruba in. Je wandelt er dus niet zomaar even door. De natuur is hier erg divers en toont bezoekers nauwe grotten bewoond door vleermuizen, hoge kliffen waar het water met zo'n kracht tegen slaat dat het meters hoog opspat en zandduinen bedekt met de wortels van de planten die hier en daar uit het zand omhoog schieten. Erg indrukwekkend!

Beklim de Hooiberg

Met een top op 167 meter hoogte lijkt de Hooiberg misschien niet zo indrukwekkend, maar je zal toch meer dan 600 treden naar boven moeten klimmen om de top te bereiken! Kom op adem terwijl je geniet van het fantastische uitzicht.

De Hooiberg ontstond ooit door een opwelling van magma onder het aardoppervlak en bestaat uit de granietachtige steensoort ‘Hooibergiet’ die de berg zijn naam gaf.

Jouw onvergetelijke eiland vakantie wacht op jou

14 september 2023

De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens jouw verblijf. Ontdek de natuurlijke riffen van Curaçao met boordevol kleurrijke vissen of volg een ontspannende yogales op het strand waarbij je tegelijkertijd geniet van de prachtige zonsopgang.

6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

14 september 2023

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Easy to Stop. Hard to Leave. - IJsland

17 augustus 2023

Ooit gedacht dat er een verhaal zou kunnen zitten achter die 'laatste oproep'-aankondigingen op luchthavens? ‘Vluchtnummer … wacht op de laatst overgebleven passagier.’ Wij denken te weten wat het probleem is – in IJsland tenminste. Bekijk de video en je zult begrijpen waarom.