Gevestigd in Hasselt

Arlette Veltjen

Leuk je te ontmoeten!

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Reizen is leven. (Hans Christian Andersen)


Dit is, samen met ongetwijfeld vele anderen, ook mijn lijfspreuk, want de meest intense momenten in mijn leven beleefde ik tijdens mijn vele reizen. En het gevoel van echt geleefd te hebben heb ik steeds het sterks ervaren na alweer een buitenlands avontuur. Het ontdekken van andere culturen, het smeden van vriendschapsbanden voor het leven, het steeds weer met verwonderende blik kijken naar de schoonheid van de natuur en het overdonderd worden door grootse realisaties van oude beschavingen.
Dit alles laat telkens weer een grote indruk na en zorgt ervoor dat mijn honger naar reizen niet gestild raakt. Maar als je een mooie reis maakt wil je dat natuurlijk met iedereen delen.

Daarom heb ik me aangesloten bij Travel Counsellors.

Ik heb reeds heel wat ervaring met het organiseren van reizen. Ik werkte immers voor een organisatie die op maat gemaakte culturele groepsreizen aanbied aan vooral scholen. Hierbij wordt alles in detail en tot in de puntjes op voorhand uitgestippeld. Denk hierbij onder andere aan: de vliegtuigreis, het hotel, reservatie in restaurants, transport ter plaatse, inkomtickets voor bezienswaardigheden, enz. Ook wordt er steeds optimaal gebruik gemaakt van voordeelaanbiedingen en buitenkansjes om de prijs te drukken.

Ook het organiseren van mijn persoonlijke reizen hebben me heel wat ervaring en kennis bijgebracht. Vooral Griekenland, Toscane, Andalusië en Kreta behoren tot mijn favorieten. Op Kreta heb ik trouwens 3 jaar gewoond en gewerkt zodat de Griekse eilanden voor mij geen geheimen meer inhouden en ik behoorlijk mijn plan kan trekken in het Grieks. Ook mijn reizen naar New York, Hong Kong, Schotland en Kroatië mag ik zeker niet vergeten. Bij het organiseren van mijn city-trips probeer ik steeds een goede mix te maken van must-do’s en ontspanning. Parijs, Rome, Berlijn, Londen, Amsterdam, Venetië, enzovoort verdienen ieder hun eigen aanpak.
Meestal is het op voorhand huren van fietsen daarbij een enorme hulp zodat je op korte tijd de stad kan ontdekken.

Al deze ervaringen zou ik graag met jou willen delen. Ik ga dit doen samen met ‘Travel Counsellors’ omdat zij enorm veel kennis en ervaring in huis hebben. Via hun krijg ik toegang tot een ruim aanbod aan internationale touroperators, vliegtuigtickets, autoverhuur, transfers, hotelovernachtingen, inkomtickets, enz. Maar natuurlijk is de belangrijkste inbreng die van jouzelf, daarom wil ik met veel plezier luisteren naar jouw reiswensen om samen met jou de perfecte droomreis uit te werken. Belangrijk daarbij is het om op voorhand te weten welke bezienswaardigheden bezocht willen worden omdat vele populaire trekpleisters enkel op voorhand te reserveren zijn. Dit alles wil ik met jou bespreken op een tijdstip en locatie die voor jou het beste past.
Bij mij thuis, bij jou thuis of op een gezellige locatie. Zowel vóór, tijdens als na de reis ben ik steeds bereikbaar via telefoon, mail of sociale media. Je krijgt van mij een heel overzichtelijke prijsofferte met alle info en het nodige fotomateriaal.
Dit aanbod geldt zowel voor grote en kleine groepen alsook voor gezinnen en particulieren. Door de knowhow van mezelf en Travel Counsellors is het mogelijk om ieder soort reis aan een concurrentiële prijs aan te bieden.


Hopelijk heb ik je voldoende kunnen overtuigen om contact met mij op te nemen voor uw persoonlijk en vrijblijvend reisadvies.

Tot weldra.

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media