Spanje

Meliá Hotels International

Ontdek meer over de Meliá Hotels International!

Meliá Hotels International is het grootste hotelconcern van Spanje en een van de grootste van de wereld. Met negen bekende merken en meer dan 380 hotels in vier verschillende continenten onderscheiden zij zich door hun Spaanse passie en warme omgang. 

Nieuwe accommodaties

Zel Mallorca

Welkom in jouw Mediterraanse huis! Relaxen, plezier, siësta, feest en authentieke cultuur. Ochtenden in de buitenlucht en verbena (een typisch Spaans feest) nachten. Dit alles hoort bij een leven zonder stress en de niet te missen warmte van een Mediterraans huis. Gelegen bij de zee op het Palmanova strand en in samenwerking met de professionele tennisser Rafael Nadal garandeert dit hotel een onvergetelijke vakantie in een prachtige setting op de idyllische Balearische eilanden.

Paradisus Gran Canaria

Een perfecte combinatie tussen luxe en natuur. Het adembenemende nieuwe resort ligt in een groene omgeving langs het San Agustín strand. De elegante en bijzondere architectuur en interieurdesign dompelt je onder in een exceptionele luxueuze ervaring gecombineerd met de lokale cultuur. Dit hotel op Gran Canaria is een "Destination Inclusive® Luxury Resort", wat betekent dat het een innovatieve all-inclusief accommodatie is wat culturele belevingen en lokale activiteiten op de locatie zelf en in het hotel aanbiedt.

Palazzo Cordusio Gran Meliá

Gran Meliá's eerste hotel is in Milaan gevestigd, de stad van de fashion, en combineert een uitgesproken Italiaanse flair en de essentie van de hoofdstad van Lombardije met de warmste Spaanse service. Het hotel ligt in het centrum van Milaan, vlakbij de Duomo Square en de Quadrilatero della Moda. Een verblijf in dit hotel biedt de kans om de geweldige cultuur, historie en energie van de stad te ontdekken. Het hotel draagt bij aan de nieuwe renaissance van de Piazza Cordusio en heeft een Italiaanse en internationale keuken met een sensationele 360º uitzicht op de stad.

MeliáRewards

Word onderdeel van de Meliá familie met de exclusieve voordelen die hun programma biedt. Als loyale bezoeker krijg je een familiegevoel en word je onderdeel van iets groters. Een familie die zich bekommert om jouw welzijn. Verdien MeliáRewards met je boekingen en gebruik deze in alle Meliá hotels en partners zoals Amazon, Adidas, Nike, Netflix, Avis, luchtvaartmaatschappijen en nog veel meer! Jouw persoonlijke Travel Counsellor kan jou hier meer over uitleggen en in adviseren.

Boek bij jouw persoonlijke Travel Counsellor bij een van de luxe Meliá merken en geniet van:

  • Dagelijks ontbijt voor twee (per kamer)
  • Lunch of diner voor twee personen per kamer gedurende het verblijf (exclusief dranken)
  • Een persoonlijk welkom van het hotel management en persoonlijk contact om jouw ervaring nog beter te maken
  • VIP welkom voorzieningen
  • Gegarandeerde vroege check-in (10 AM) of voorkeur voor late check-out (4 PM)
  • 20% extra MeliáRewards punten voor een boeking met een superior room
  • Wi-Fi connectie