La Gomera

Hotel Jardin Tecina

Bijkomen van alle drukte? Dat kan in Hotel Jardin Tecina op de Canarische eilanden! Omgeven door groen kom je hier helemaal tot rust. 

Hotel Jardin Tecina is gelegen op La Gomera. Dit is één van de rustigste eilanden van de Canarische eilanden. Uiterst geschikt om helemaal op te laden. Het hotel lijkt op een klein dorp in het midden van een groot natuurgebied van maar liefst 70.000 vierkante meter. Hier zijn meer dan 50 verschillende plantensoorten te vinden. 

Een verblijf dat bij jou past

Er zijn verschillende type kamers met bijvoorbeeld uitzicht op de tuin of op de zee. Zo is er altijd een verblijf wat bij jou past. Ook is er de mogelijkheid om Duplex Suites te boeken in een Adults Only area, waar alleen gasten boven de 16 jaar mogen komen. 

Hotelkamer
Hotelkamer
Duplex Suite area
Duplex Suite area

Let op! In de zomer van 2024 is Hotel Jardín Tecina gesloten in verband met rennovaties. Bezoekers zijn vanaf 06 december 2024 weer van harte welkom.

Waar heb jij vandaag trek in?

Er zijn verschillende bars en restaurants in het hotel te vinden. Op basis van een halfpension kun je eten in het hoofdrestaurant, het barbecue restaurant bij het zwembad of de vier à la carte restaurants. Daar kun je onder andere kiezen voor vegetarische en veganistische opties.

Activiteiten

Spa & Club Laurel

Spa & Club Laurel

Heerlijk relaxen is mogelijk in Spa Ahemon (16+). In dit Relax, Wellness and Health Centre kun je tot rust komen terwijl je geniet van het zeezicht. Bezoek ook zeker de openlucht Club Laurel op zeeniveau, dat bereikbaar is met een lift. Er is een zeewaterzwembad met een 'chill out'-ruimte met Balinese bedden.Biologische tuin

Biologische tuin

Vlak naast de Open Air Area bevindt zich de biologische tuin Eco Finca Tecina. Hier wordt gewerkt met de principes van permacultuur, waarbij er gelet wordt op het natuurlijke ecosysteem van de planten. Met veel van deze duurzame ingrediënten worden de gerechten in het hotel bereid. Overige ingrediënten worden lokaal ingekocht.

 

Golf

Golf

Op de top van de heuvel Lomada de Tecina ligt de golfbaan Tecina Golf. De fairways en greens zijn omgeven door typisch Canarische vegetatie, zoals bananen-, avocado- en mangobomen. Wat deze par 71 golfbaan zo bijzonder maakt, is dat je bovenaan de heuvel begint en tijdens de 18 holes langzaam afdaalt naar beneden. Zelfs Donald Steel, de designer van de golfbaan, noemt het uitzicht op de oceaan waanzinnig!

Duurzaamheid

Duurzaam en verantwoord ondernemen is een belangrijk thema voor Hotel Jardin Tecina. Dit is niet alleen terug te zien in de ecologische tuin Eco Finca Tecina, maar ook door het recyclen en de waterbesparende en elektriciteitszuinige  maatregelen.