Welkom op mijn persoonlijke pagina


Welkom bij Travel Cousellors. With us, it’s personal

Met meer dan 30 jaar ervaring in de toeristische sector, waarbij alle facetten bewerkt werden, van jeugd- en studenten toerisme, leisure- en businesstravel, heb ik besloten mij aan te sluiten bij Travel Counsellors.

Een volledig nieuw concept in België, waarbij service en kwaliteit gepaard gaan met een persoonlijke benadering. Met 1300 agenten wereldwijd, geven wij onafhankelijk reisadvies dat het best bij U past.

Wij bieden U?
• jarenlange ervaring op gebied van reisorganisatie
• kennis van diverse bestemmingen
• onafhankelijk reisadvies afgestemd op úw wensen en noden
• doorlopende bereikbaarheid
• extra diensten, zoals luchthaven transfers, reisbegeleiding, visa service, ….

Wenst u als vanouds een gepersonaliseerde service, gericht op uw wensen, stuur mij een mail (peter.wallace@travelcounsellors.be). U ontvangt van ons dé oplossing voor al uw reisaanvragen.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +32 478532238

Terug Naar Boven