Staycation

02 March 2022

Vier keer inspiratie voor een vakantie in eigen land. En niet zomaar! Wij delen vier unieke pareltjes met je. Boek deze of vele van onze andere accommodaties voor een staycation bij je persoonlijke Travel Counsellor.

Hotel Royal Snail

Een unieke ervaring in het eerste Boutique Design Hotel gesitueerd in Namen, in het hartje van België. Je geniet hier, dicht bij de Citadel van Namen, gelegen langs de Maas, van gastvrijheid in één van de 30 gepersonaliseerde kamers of suites. Het hotel heeft een fijn buitenbad en de inrichting is oogstrelend. De perfecte accommodatie voor een romantisch verblijf!

Center Parcs Erperheide

Wist je dat Center Parcs Erperheide in Peer over bijzondere accommodaties beschikt? Elke kamer in de Dieren uit het Bos cottage heeft een ander thema: ontdek de wereld van vliegende dieren in de woonkamer met talloze nestkastjes, slaap lekker in de kleurige wereld van gravende dieren en nachtdieren en spat er op los in de badkamer met zwemmende dieren. Super voor kinderen!

Small Luxury Hotel De Witte Lelie

Antwerpen is een perfecte bestemming voor een heerlijk weekendje weg! Een stad met een rijke geschiedenis, dat in het centrum nog goed te zien is met prachtige architectuur en historische gebouwen. Verblijf in het Small Luxury Hotel De Witte Lelie; een charmante oase te midden van de stad. Een geweldige belevenis voor al je zintuigen!

Domaine La Butte aux Bois

Als een historisch landgoed, een bekroonde gastronomische hotspot en een eco-chique Spa Retreat, biedt het Domaine La Butte aux Bois in Lanaken het hoogste niveau van gastvrijheid aan haar gasten. Dit exclusieve en luxe Relais & Châteaux hotel ligt aan de ingang van Nationaal Park Hoge Kempen. Van de ruime terrassen die een idyllische sfeer bieden tot het prachtige uitzicht op de aangelegde tuin met  kunstobjecten.

 

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven