10 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur

03 April 2020

Vakblad Travel360° Benelux heeft een lijst opgesteld met 50 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur. Wij delen de eerste tien redenen. Wil je zelf de uitmuntende service van een reisadviseur ervaren? Vind dan hieronder jouw persoonlijke Travel Counsellor.

  1. Een reis is een unieke aankoop: je koopt een product en een dienst. Alleen een reisadviseur kan zorgen voor het beste product in combinatie met de beste dienst.

  2. Zoeken naar de juiste reis, die op dat moment exact is wat je wil, is hard werken; Je reisadviseur neemt je dat werk met plezier uit handen.

  3. Het aanbod aan reismogelijkheden is groot: je kunt uren op het internet zoeken en vergelijken. Laat je reisadviseur je gids zijn tijdens je zoektocht op het wereldwijde web.

  4. Er is een belangrijk verschil tussen prijs en waarde. Een aanbieding die te mooi lijkt om waar te zijn, is in realiteit meestal ook te mooi om waar te zijn. Je reisadviseur zal je het verschil duidelijk maken.

  5. Een reisadviseur helpt je niet alleen om een reis te boeken, je reisadviseur helpt ook om vervolgens het maximale uit de reis te halen.

  6. Je reisadviseur verdedigt je belangen: als er tijdens je reis iets niet volledig naar wens verloopt, heb je een contactpersoon en een klankbord.

  7. Advies van een expert: je reisadviseur is in de eerste plaats een adviseur, geen boekingsmachine. Naar je luisteren, je leren kennen en begrijpen zijn de eerste stappen. Niet het invullen van “vertrek, bestemming en verblijfsduur”.

  8. Keuze: je reisadviseur helpt je te selecteren binnen het enorme aanbod aan reizen en reisleveranciers. Denk aan je reisadviseur als je personal travel shopper.

  9. Kennis en ervaring: je reisadviseur is iemand die zelf graag reist en veel van de wereld heeft gezien. Hij of zij informeert zichzelf permanent over bestemmingen, accommodatie, activiteiten en nieuwe reismogelijkheden. Bijscholing stopt nooit voor jouw reisadviseur!

  10. Ontspanning zonder inspanning: je reisadviseur waakt erover dat je alleen maar hoeft te reizen zonder van te voren van alles uit te moeten zoeken. Niet voor, maar ook niet tijdens de reis.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven