10 redenen om je reisplannen te bespreken met een persoonlijke reisadviseur - deel 3

03 April 2020

Vakblad Travel360° Benelux heeft een lijst opgesteld met 50 redenen om je reisplannen te bespreken met een reisadviseur. De top 20 hebben wij inmiddels met jullie gedeeld, hier de nummers 21 tot en met 30. Wil je zelf de uitmuntende service van een reisadviseur ervaren? Vind dan hieronder jouw persoonlijke Travel Counsellor.

  1. Het is een vak: jouw reisadviseur heeft één vak: reizen in elkaar steken. Daar is je reisadviseur dag in dag uit mee bezig. Jouw reis is belangrijk, net als het bouwen van een huis of een doktersconsult. Vakmanschap, daar gaat het dan om, toch?

  2. Groepen: jouw reisadviseur kan wat voor een individuele klant moeilijk is: aansluitende kamers boeken voor kleine groepen, zorgen voor een gegroepeerde check-in, de facturatie eenvoudig houden en de groepscoördinator op voorhand met verschillende lokale spelers in contact brengen.

  3. Kies het tijdstip: jouw reisadviseur kent het hoog- en laagseizoen overal ter wereld. Hij of zij kan je adviseren om je trip met enkele dagen te verschuiven en zo honderden euro’s besparen.

  4. Jouw reisadviseur verzorgt de opvolging van je dossier voor, tijdens en na de reis. Een huissleutel vergeten op de hotelkamer, een klacht over een deel van de reis. Jouw reisadviseur gaat aan het werk!

  5. Wat is het verschil tussen een familiekamer en een junior suite? Jouw reisadviseur kent de hotels en kan tegenvallers voorkomen.

  6. Tips en tricks: hoe laat moet je echt op de luchthaven zijn? Je reisadviseur zorgt ervoor dat je niet te laat aankomt, maar ook niet te vroeg.

  7. Singlevakanties: Jouw reisadviseur kan je helpen om waar mogelijk toeslagen te vermijden. Het geheim: kennis en contacten!

  8. Verhoog je eigen productiviteit: jouw reisadviseur werkt voor je terwijl je aan jezelf werkt. Vakantie is er voor jou, om van te genieten. Niet om je nog eens extra werk te bezorgen.

  9. Vermijd valse reclametrucs: jouw reisadviseur kent de goede, degelijke spelers. Je reisadviseur haalt er in één oogopslag de malafide aanbieders uit. Bij twijfel: vraag raad aan je reisadviseur.

  10. Advies en vragen stellen. Je reisadviseur beantwoordt al je vragen, tot in de kleinste details en houdt hier vervolgens rekening mee.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven