5 heerlijke boeken voor op vakantie

03 April 2020

Het merendeel van de Nederlanders leest tijdens de vakantie, gemiddeld nemen we zelfs twee boeken mee naar onze vakantiebestemming. Tijd dus voor een lijstje met onze boekentips! Op zoek naar meer tips? Vraag je persoonlijke Travel Counsellor dan eens om het We Love Travel Magazine.

 1. Over schoonheid – Zadie Smith
  Een vlotte en bij vlagen zeer humoristisch geschreven roman over het moderne gezinsleven.

 2. Leven als Gort in Frankrijk – Ilja Gort
  Ilja Gort kocht in 1994 een vervallen wijnkasteel bij Bordeaux, dat hij wist op te bouwen tot een succesvol wijnbedrijf. Over de beginperiode en de opbouw van zijn château schreef Gort dit humoristische boek.

 3. De Gevleugelde – Arthur Japin
  Alberto Santos-Dumont droomt ervan te kunnen vliegen zoals de helden in de boeken van Jules Verne. Wanneer hij ontdekt dat hun avonturen verzonnen zijn, legt hij zich daar niet bij neer en wordt hij de eerste mens die door de wolken navigeert.

 4. Elon Musk
  Hoe de topman van SpaceX en Tesla onze toekomst vormgeeft.

 5. 400 brieven van mijn moeder - Joseph Oubelkas
  Dit is het waargebeurde verhaal van Joseph die in Marokko zonder bewijs wordt veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan.

Deel dit:


Travel Counsellors helpt dagelijks tientallen mensen met het creëren van reiservaringen om nooit te vergeten. Welke bestemming u ook in gedachten heeft, uw Travel Counsellor denkt graag met u mee.
Vind uw Travel Counsellor
Terug Naar Boven