Cruise naar Noord-Europa

Persoonlijke service, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Eilandhoppen zonder gesjouw met koffer of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Cruises naar Noord-Europa gaan door droomlandschappen die al eeuwenlang kunstenaars en dichters inspireren. De cruiseroutes naar Noord-Europa combineren zelden verkende locaties met grote havens en overnachtingen in aantrekkelijke steden, zoals Kopenhagen, Reykjavík en meer.

Kies uit aangename rondreizen en langere expedities. Vaar langs met sneeuw bedekte bergtoppen en glooiende weiden op een cruise naar Noorwegen door de fjorden. Bezoek de lavavelden van IJsland en geniet van natuurlijke warmwaterbronnen. Sprookjesachtige landschappen zijn er in overvloed tijdens een cruise naar Noord-Europa.

Vroegboekvoordelen Have it ALL

Laat jouw persoonlijke Travel Counsellor nu een Noord-Europa cruise vanaf april 2024 t/m oktober 2025 boeken en ontvang naast aantrekkelijke vroegboektarieven ook de volgende extra’s inclusief:

 • Cruise o.b.v. volpension
 • GRATIS upgrade naar een Elite Drankenpakket
 • GRATIS upgrade naar een Premium Wifi pakket
 • Tot US$ 300,- p.p. excursietegoed*
 • Tot 3 diners in een specialiteitenrestaurant*
 • PLUS GRATIS Crew Appreciation (dagelijkse fooien t.w.v. US$ 16.50-US$17.00 p.p.p.n.)

* Exacte hoeveelheid afhankelijk van de lengte van de cruise

Een selectie uit het aanbod

 • 8-daagse cruise Noorse Fjorden met bijv. Bergen en Geiranger/Flam, vanaf €1450,- p.p.
 • 8-daagse cruise Noorwegen met bijv. Oslo en Flam vanaf €1550,- p.p.
 • 15-daagse cruise naar Noorwegen, IJsland en Schotland vanaf €2550,- p.p.
 • 15-daagse cruise naar Noorwegen en de Noordkaap vanaf €2750,- p.p.
 • 15-daagse cruise rondom Groot Brittannië en Ierland vanaf €2850,- p.p.
 • 15-daagse cruise langs de Baltische Staten vanaf €2850,- p.p.
 • 22-daagse cruise naar IJsland en Groenland vanaf €4599,- p.p.

Unieke kans: 15-daagse cruise vanuit Rotterdam naar de Canarische Eilanden en weer terug vanaf €3099,- p.p.

Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen o.b.v. volpension en Vroegboekvoordelen Have it ALL.
Aanbiedingen eindigen 12 oktober 2023.
De vanafprijs is inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50.

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.

3 hotelparels in Kaapstad

07 februari 2024

Overnachten in Kaapstad kan op verschillende manieren in verschillende stijlen. Deze hotels dienen niet alleen als verblijfplaats, maar als poorten naar onvergetelijke ervaringen. Ontdek een unieke mix van gastvrijheid, verfijning en adembenemende uitzichten. Bereid je voor op een betoverend verblijf in de schaduw van de Tafelberg en laat de gastvrijheid van Kaapstad je reis naar nieuwe hoogten tillen.