Gevestigd in Zoersel - Antwerpen

David Maesschalck

Leuk je te ontmoeten!

Wat fijn je te mogen verwelkomen !

Sinds kinds af ben ik de wereld afgereisd met mijn ouders en heb het grootste deel van mijn jeugd buiten Europa geleefd, veel landen gezien, mensen, culturen, gewoontes, en bezienswaardigheden leren kennen en bezocht. Ik ben gepassioneerd door reizen en hou ervan met andere mensen in contact te komen van verschillende landen en culturen, mijn ramen en deuren staan wagenwijd open voor alle nieuwe ervaringen.

Dit is ook van toepassing als Travel Counsellor zijnde, open voor iedereen en hoop het stuk dat ik heb mogen ervaren en meemaken van dit naar jou te mogen overbrengen. Ik hoop je te kunnen en mogen inspireren om de wereld te gaan ontdekken, een droomvakantie en reis te beleven, eentje die hopelijk positieve invloed zal hebben op je leven.
Ik heb al wat ervaring binnen toerisme en kennis van de toeristische sector opgedaan. Dit alles wil ik graag inzetten om je op een heel positieve en persoonlijke manier te helpen je droomvakantie te beleven.

Ik ga PERSOONLIJK te werk, ik heb een eigen kantoortje BIJ MIJ THUIS volledig ondergedompeld in de reissfeer in een mooie rustige groene omgeving of ik kan ook NAAR JOU KOMEN. Samen met u ga ik kijken wat JOUW WENSEN, NODEN, DROMEN EN BUDGET zijn wat betreft vakantie en reizen. Of dit nu een kortbij vakantie of een verre reis is, of zelf een mooie cruise binnen en buiten Europa, wie weet zelf een autovakantie, ook een treinreis kan. Wil je dit op maat of dit alles liever in een pakketreis met accommodatie, vlucht en transfer, quasi alles is mogelijk. Quasi alle bestemmingen wereldwijd kan ik aanbieden.

Met mijn PERSOONLIJKE AANPAK, inzet, eigen ervaring en dat van collega's alsook partners ga ik er alles aan doen om je een heerlijke onvergetelijke droomvakantie te bezorgen. Ik zorg ervoor dat ik je volledig ontzorg van tijd, opzoekingen, twijfels, ... zodat je je kan bezig houden met het uitkijken naar de vakantie alsook ter plaatse genieten want ik ben er voor je, voor, tijdens en na de reis. Ik heb GEEN VASTE OPENINGSUREN maar ben DOORGAANS BEREIKBAAR voor al jouw vragen, boekingen, reizen en verblijf te plaatse.

Mijn favoriete bestemming is Afrika, het magische continent waar ik ben opgegroeid en meer bepaald Oost-Afrika. Heel het Afrikaans continent fascineert mij enorm. De cultuur, het veranderlijke landschap, de lieve warmhartige mensen die alles geven om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ik wens jullie graag het echte Afrika te laten ontdekken. Niet hetgeen u in het nieuws of andere berichtgevingen te zien en te horen krijgt.
De Alpen trekken mij enorm aan omwille van hun machtige uitstraling, de natuurkracht. De zuivere luchten, de prachtige natuur, de vriendelijke warme mensen. Prachtige oorden om te genieten van wandelen, skiën, bergbeklimmen, avontuurlijke sporten zoals down Hill mountainbiken, kajakken, enz... Echt een speciale plek om te herbronnen, de batterijen volledig terug op te laden.
Een andere bijzondere plek is aan zee, vooral de Middellandse Zee, de luchten, de zuurstof, het relaxte manier van leven, mooie uitzichten, gezellige sfeer, zoveel mogelijkheden. De zee, het oneindige uitzicht en de kracht van het water spreekt mij heel erg aan.

Bent je op zoek naar een PERSOONLIJKE en ONAFHANKELIJKE reisadviseur?
Ik zorg ervoor dat je ZORGELOOS reist en dat je kan NAGENIETEN van een onvergetelijke ERVARING.

Zin in meer? Spreekt je dit aan en ben je op zoek naar een droomvakantie? Neem dan gerust contact met me op.

Ontmoeten we elkaar binnenkort?

signature

Neem contact met mij op

Als je persoonlijke Travel Counsellor help ik je graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om je reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van je!

Volg mij op social media