Zon, rotsen en strand op Aruba

Aruba biedt met haar altijd blauwe hemel rust, ontspanning en een gevoel van verbondenheid met de natuur. En dat heeft een positief effect op de mens! Het altijd aangename weer en de fijne passaatwinden beloven je een zonnige en relaxte vakantie.

De zon

De zon is misschien wel Aruba's grootste natuurkracht. Ze schijnt het hele jaar door en beïnvloedt mens, land en dier. Onderschat de Arubaanse zon niet, want samen met de steeds aanwezige wind bezorgt ze je veel sneller dan in Europa een rode huid. Maar met voldoende zonnecrème en af en toe een pauze in de schaduw hoef je je daar geen zorgen om te maken en kan je heerlijk genieten van een warmte die een jas volledig overbodig maakt.

Mysterieuze rotsformaties

Aruba telt twee mysterieus uitziende rotsformaties: Casibari en Ayo. De gigantische rotsblokken lijken wel door reuzen op elkaar gestapeld, maar het was de natuur die dit stollingsgesteente door de tijd vorm gaf. Rond beide formaties is nu een park aangelegd met een wandelpad dat je door en over de rotsen voert... en je erg klein doet voelen. Wanneer je bij Ayo dan ook nog eens de duizenden jaren oude rotsschilderingen ziet, besef je pas echt hoe groots de natuur en de geschiedenis rondom je is.

Het strand - Eagle Beach

De combinatie van helder water, zilte lucht, kwartszand en de rustgevende omgeving maakt Eagle Beach een plek die helend en verkwikkend kan zijn voor lichaam en geest. Het is een natuurlijke bron van genezing en een toevluchtsoord voor diegenen die op zoek zijn naar rust, ontspanning en vernieuwing. Eagle beach staat ook in de top 3 van de beste stranden ter wereld.

Jouw onvergetelijke eiland vakantie wacht op jou

14 september 2023

De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens jouw verblijf. Ontdek de natuurlijke riffen van Curaçao met boordevol kleurrijke vissen of volg een ontspannende yogales op het strand waarbij je tegelijkertijd geniet van de prachtige zonsopgang.

6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

14 september 2023

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Easy to Stop. Hard to Leave. - IJsland

17 augustus 2023

Ooit gedacht dat er een verhaal zou kunnen zitten achter die 'laatste oproep'-aankondigingen op luchthavens? ‘Vluchtnummer … wacht op de laatst overgebleven passagier.’ Wij denken te weten wat het probleem is – in IJsland tenminste. Bekijk de video en je zult begrijpen waarom.