Veilig & vertrouwd boeken

Bij het boeken van een reis is het belangrijk om je reis onder te brengen bij iemand waar je vertrouwen in hebt, iemand waar je op kunt bouwen, iemand die precies weet wat jij belangrijk vindt. Travel Counsellors heeft financieel, operationeel en juridisch alles goed geregeld  om ervoor te zorgen dat alles wat je bij je Travel Counsellor boekt in goede handen is.

Uit onderzoek is gebleken dat vertrouwen de belangrijkste factor is bij het boeken van een vakantie. Zeker in deze tijd is veilig en vertrouwd boeken van groot belang. Persoonlijk advies is altijd onze kracht geweest en het welzijn van klanten staat centraal in alles wat we doen.

FINANCIËLE BESCHERMING…

Travel Counsellors is een financieel stabiele organisatie, is deelnemer IATA en aangesloten bij het GFG Garantiefonds Reizen, waardoor je betaalde reissom altijd financieel gewaarborgd is.

ALTIJD BESCHIKBAAR…

Het is geen prettig gevoel om van huis weg te zijn en niemand te hebben om op terug te kunnen vallen. Travel Counsellors staan 24/7 klaar voor hun klanten en hebben een internationale Duty Office die alles wat er in de wereld gebeurt nauwlettend in de gaten houdt.

SPECIALISTEN IN REIZEN…

Onze Travel Counsellors hebben gemiddeld 20 jaar ervaring in de reisbranche en delen graag hun persoonlijke reiservaringen met hun klanten. Met een netwerk van 1800 reisexperts wereldwijd en een in-house beoordelingssysteem met duizenden beoordelingen van klanten kun je ervan op aan dat je een weloverwogen advies krijgt.

WITH US IT’S PERSONAL…

Onze Travel Counsellors nemen de tijd om hun klanten echt te leren kennen. Ze zijn gepassioneerd om de beste service te bieden die de verwachtingen van hun klanten zal overtreffen. Daarom scoort Travel Counsellors 96% op klanttevredenheid, hoger dan bedrijven als Apple en Harley Davidson.

OP MAAT GEMAAKT…

We zijn volledig onafhankelijk van derden en kunnen elke reis dus zo samenstellen dat hij precies is afgestemd op jouw wensen. We werken met een geavanceerd boekingssysteem waarin we elke reis geheel op maat en voor de scherpste prijs kunnen zoeken en boeken.

Je persoonlijke Travel Counsellor helpt je graag met het vinden van de perfecte vakantie, voor nu of in de toekomst. We garanderen dat je dit niveau van gepersonaliseerde service nergens anders zult vinden. Onze aanpak is uniek. With us… it’s personal!

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.