Qsuite – First in Business

In de Business Class van Qatar Airways, de QSuite, heeft iedere passagier een eigen privé cabine met schuifdeuren en een DND (do not disturb) indicator voor volledige privacy.

Naast de mogelijkheid om een privé kamer te maken met een tweepersoonsbed, beschikt de QSuite ook over verstelbare panelen en beweegbare tv-schermen in de middelste vier stoelen, ook wel genaamd de ‘Quad’. Zo kunnen samenreizende collega’s, vrienden of families hun ruimte omtoveren tot een privé kamer waarin ze samen kunnen werken, eten en socializen.

Deze nieuwe functies zorgen voor een ultieme reiservaring waarmee reizigers een omgeving creëren die voldoet aan hun persoonlijke wensen en behoeften.

Het ‘on-demand’ à-la-carte menu biedt een uitgebreide keuze aan heerlijke gerechten. De maaltijden worden bereid met de focus op kwaliteit en verse ingrediënten waarbij passagiers kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.

3 hotelparels in Kaapstad

07 februari 2024

Overnachten in Kaapstad kan op verschillende manieren in verschillende stijlen. Deze hotels dienen niet alleen als verblijfplaats, maar als poorten naar onvergetelijke ervaringen. Ontdek een unieke mix van gastvrijheid, verfijning en adembenemende uitzichten. Bereid je voor op een betoverend verblijf in de schaduw van de Tafelberg en laat de gastvrijheid van Kaapstad je reis naar nieuwe hoogten tillen.