MSC Euribia – Cruising the Blue in a Green way

De MSC Euribia, die dit jaar tot de vloot zal toetreden, zal een echt duurzaam schip zijn – het tweede schip in de MSC-vloot dat zal worden aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG). MSC Euribia heeft daarnaast ook opvallende kenmerken, waaronder originele kunstwerken op de dekken en een iconisch ontwerp op de romp. Het unieke en iconische ontwerp van kunstenaar Alex Flämig, getiteld #SaveTheSea, is gekozen om de inzet van MSC Cruises voor de bescherming van het mariene ecosysteem te demonstreren.

Aan boord kan jij genieten van een verscheidenheid aan entertainmentopties, waaronder spectaculaire shows in het theater. Geniet ook van de Galleria Euribia, de langste en meest spectaculaire LED Dome op zee. Voor pret in het water kunnen gasten zwemmen in het Coral Reef Aquapark - een van de grootste waterparken op zee of ervoor kiezen om een gokje te wagen in het casino. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt MSC Euribia vijf spectaculaire zwembaden en de MSC Aurea Spa.

MSC Euribia MSC Cruises - Travel Counsellors

Cruises Zomer 2023 en Winter 2023-2024

Ontdek komende zomer aan boord van het nieuwste duurzame schip de natuurlijke wonderen van Noord-Europa. Vertrek vanuit Kiel en vaar mee naar Denemarken en Noorwegen. Van het noorderlicht tot spectaculaire bezienswaardigheden zoals de Noorse fjorden.

De komende winter 2023-2024 zal MSC Euribia vanuit Rotterdam gaan varen. Vanaf oktober 2023 zal de MSC Euribia varen naar de mooiste Noord-Europese steden als Hamburg, Southampton, Zeebrugge en Le Havre. Gasten kunnen gemakkelijk en zorgeloos inschepen in Rotterdam. Een unieke kans om vanuit eigen land te vertrekken.

Hoe zien cruises eruit in de toekomst?

Kan cruisen duurzamer? Bij MSC Cruises geloven ze dat het kan. Van de introductie van schonere brandstoffen op de vloot tot duurzame excursies en de ultramoderne waterzuiveringsinstallaties, ze stellen duurzaamheid centraal bij alles wat ze doen. Om de zee die we thuis noemen te behouden en het cruisen voorgoed te veranderen.

De nieuwe cruiseschepen verleggen de grenzen van wat mogelijk is op zee. Van schonere technologieën tot innovatieve restaurantconcepten, de groeiende vloot is een verklaring van de betrokkenheid bij de toekomst van deze planeet. Ontdek de toekomst van cruisen met MSC Cruises.

Ben jij klaar om de toekomst van cruisen te ontdekken? Bekijk de video voor meer inspiratie.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.