MSC Euribia – Cruising the Blue in a Green way

De MSC Euribia, die dit jaar tot de vloot zal toetreden, zal een echt duurzaam schip zijn – het tweede schip in de MSC-vloot dat zal worden aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG). MSC Euribia heeft daarnaast ook opvallende kenmerken, waaronder originele kunstwerken op de dekken en een iconisch ontwerp op de romp. Het unieke en iconische ontwerp van kunstenaar Alex Flämig, getiteld #SaveTheSea, is gekozen om de inzet van MSC Cruises voor de bescherming van het mariene ecosysteem te demonstreren.

Aan boord kan jij genieten van een verscheidenheid aan entertainmentopties, waaronder spectaculaire shows in het theater. Geniet ook van de Galleria Euribia, de langste en meest spectaculaire LED Dome op zee. Voor pret in het water kunnen gasten zwemmen in het Coral Reef Aquapark - een van de grootste waterparken op zee of ervoor kiezen om een gokje te wagen in het casino. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt MSC Euribia vijf spectaculaire zwembaden en de MSC Aurea Spa.

MSC Euribia MSC Cruises - Travel Counsellors

Cruises Zomer 2023 en Winter 2023-2024

Ontdek komende zomer aan boord van het nieuwste duurzame schip de natuurlijke wonderen van Noord-Europa. Vertrek vanuit Kiel en vaar mee naar Denemarken en Noorwegen. Van het noorderlicht tot spectaculaire bezienswaardigheden zoals de Noorse fjorden.

De komende winter 2023-2024 zal MSC Euribia vanuit Rotterdam gaan varen. Vanaf oktober 2023 zal de MSC Euribia varen naar de mooiste Noord-Europese steden als Hamburg, Southampton, Zeebrugge en Le Havre. Gasten kunnen gemakkelijk en zorgeloos inschepen in Rotterdam. Een unieke kans om vanuit eigen land te vertrekken.

Hoe zien cruises eruit in de toekomst?

Kan cruisen duurzamer? Bij MSC Cruises geloven ze dat het kan. Van de introductie van schonere brandstoffen op de vloot tot duurzame excursies en de ultramoderne waterzuiveringsinstallaties, ze stellen duurzaamheid centraal bij alles wat ze doen. Om de zee die we thuis noemen te behouden en het cruisen voorgoed te veranderen.

De nieuwe cruiseschepen verleggen de grenzen van wat mogelijk is op zee. Van schonere technologieën tot innovatieve restaurantconcepten, de groeiende vloot is een verklaring van de betrokkenheid bij de toekomst van deze planeet. Ontdek de toekomst van cruisen met MSC Cruises.

Ben jij klaar om de toekomst van cruisen te ontdekken? Bekijk de video voor meer inspiratie.

Jouw onvergetelijke eiland vakantie wacht op jou

14 september 2023

De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens jouw verblijf. Ontdek de natuurlijke riffen van Curaçao met boordevol kleurrijke vissen of volg een ontspannende yogales op het strand waarbij je tegelijkertijd geniet van de prachtige zonsopgang.

6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

14 september 2023

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Easy to Stop. Hard to Leave. - IJsland

17 augustus 2023

Ooit gedacht dat er een verhaal zou kunnen zitten achter die 'laatste oproep'-aankondigingen op luchthavens? ‘Vluchtnummer … wacht op de laatst overgebleven passagier.’ Wij denken te weten wat het probleem is – in IJsland tenminste. Bekijk de video en je zult begrijpen waarom.