MSC Euribia – Cruising the Blue in a Green way

De MSC Euribia, die dit jaar tot de vloot zal toetreden, zal een echt duurzaam schip zijn – het tweede schip in de MSC-vloot dat zal worden aangedreven door vloeibaar aardgas (LNG). MSC Euribia heeft daarnaast ook opvallende kenmerken, waaronder originele kunstwerken op de dekken en een iconisch ontwerp op de romp. Het unieke en iconische ontwerp van kunstenaar Alex Flämig, getiteld #SaveTheSea, is gekozen om de inzet van MSC Cruises voor de bescherming van het mariene ecosysteem te demonstreren.

Aan boord kan jij genieten van een verscheidenheid aan entertainmentopties, waaronder spectaculaire shows in het theater. Geniet ook van de Galleria Euribia, de langste en meest spectaculaire LED Dome op zee. Voor pret in het water kunnen gasten zwemmen in het Coral Reef Aquapark - een van de grootste waterparken op zee of ervoor kiezen om een gokje te wagen in het casino. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning, biedt MSC Euribia vijf spectaculaire zwembaden en de MSC Aurea Spa.

MSC Euribia MSC Cruises - Travel Counsellors

Cruises Zomer 2023 en Winter 2023-2024

Ontdek komende zomer aan boord van het nieuwste duurzame schip de natuurlijke wonderen van Noord-Europa. Vertrek vanuit Kiel en vaar mee naar Denemarken en Noorwegen. Van het noorderlicht tot spectaculaire bezienswaardigheden zoals de Noorse fjorden.

De komende winter 2023-2024 zal MSC Euribia vanuit Rotterdam gaan varen. Vanaf oktober 2023 zal de MSC Euribia varen naar de mooiste Noord-Europese steden als Hamburg, Southampton, Zeebrugge en Le Havre. Gasten kunnen gemakkelijk en zorgeloos inschepen in Rotterdam. Een unieke kans om vanuit eigen land te vertrekken.

Hoe zien cruises eruit in de toekomst?

Kan cruisen duurzamer? Bij MSC Cruises geloven ze dat het kan. Van de introductie van schonere brandstoffen op de vloot tot duurzame excursies en de ultramoderne waterzuiveringsinstallaties, ze stellen duurzaamheid centraal bij alles wat ze doen. Om de zee die we thuis noemen te behouden en het cruisen voorgoed te veranderen.

De nieuwe cruiseschepen verleggen de grenzen van wat mogelijk is op zee. Van schonere technologieën tot innovatieve restaurantconcepten, de groeiende vloot is een verklaring van de betrokkenheid bij de toekomst van deze planeet. Ontdek de toekomst van cruisen met MSC Cruises.

Ben jij klaar om de toekomst van cruisen te ontdekken? Bekijk de video voor meer inspiratie.

Droomhuis gevonden!

02 mei 2023

Je zoekt die parel, waar jij en je reisgenoten niet over uitgepraat raken. Dichtbij zee en op een rustige en idyllische plek. Een tijdelijk thuis onder de Spaanse zon waar je automatisch de versnelling een tandje lager zet. Wij hebben deze plek voor je gevonden. Lees hieronder meer over de mooiste plaatsen aan de Costa Blanca Noord met de beste vakantiehuizen en appartementen aan zee.

Special Top 10 aanbiedingen van Holland America Line

26 april 2023

Persoonlijke service, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Daarom juist nu een cruise met Holland America Line!

26 april 2023

Persoonlijke service, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.