Explora Journeys - Thuis op zee

Met een maritiem erfgoed van meer dan 300 jaar hebben de eigenaren van Explora Journeys het ontwerp van de in totaal 461 suites, penthouses en residenties zorgvuldig samengesteld om het ultieme luxueuze ‘thuis op zee’ te bieden. Het elegante ontwerp is een weerspiegeling van het kenmerkende Europese DNA van het merk. De filosofie aan boord is ‘Ocean State of Mind’, met veel natuurlijk licht, kleur, ruimte, privacy en verbinding met de zee. Je kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee dankzij de kamerhoge ramen en een eigen privéterras. De suites variëren van 35 m² tot 280 m² en zijn van alle gemakken voorzien zoals een minibar, espressomachine, waterkoker en een Dyson Supersonic™ föhn.

Ben je benieuwd geworden hoe de verschillende suites aan boord eruitzien? Bekijk dan onderstaande video.

Jouw onvergetelijke eiland vakantie wacht op jou

14 september 2023

De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens jouw verblijf. Ontdek de natuurlijke riffen van Curaçao met boordevol kleurrijke vissen of volg een ontspannende yogales op het strand waarbij je tegelijkertijd geniet van de prachtige zonsopgang.

6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

14 september 2023

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Easy to Stop. Hard to Leave. - IJsland

17 augustus 2023

Ooit gedacht dat er een verhaal zou kunnen zitten achter die 'laatste oproep'-aankondigingen op luchthavens? ‘Vluchtnummer … wacht op de laatst overgebleven passagier.’ Wij denken te weten wat het probleem is – in IJsland tenminste. Bekijk de video en je zult begrijpen waarom.