Explora Journeys - een greep uit het aanbod

Jij staat centraal en belevingen draaien om wat reizigers op dit moment zoeken: ruimte, keuzes, design en privacy. En dit alles met respect voor de zee. De gloednieuwe schepen van Explora Journeys zijn uitgerust met de laatste ontwikkelingen in duurzaamheid en de rederij introduceert een unieke All-Inclusive beleving voor diegenen die op een andere manier de wereld willen verkennen.

Explora Journeys - een greep uit het aanbod

A Journey to Soulful Sicily and Southern Greece

Barcelona - Athens (Piraeus)

19-27 juni 2024

Vanaf €5250 per persoon

Route: Barcelona – dag op zee – Trapani – La Valetta – Taormina – dag op zee – Chania – Naxos - Athens (Piraeus)

A Journey to the Crossroads of Antiquity

Rondreis Athens (Piraeus)

27 juni – 5 juli 2024 (9 dagen)

Vanaf €5650 per persoon

Route: Athens (Piraeus) – Volos – Thessaloniki – Kavala – dag op zee – Istanbul (2 dagen) – dag op zee - Athens (Piraeus)

A Journey of Mykonos Sunsets and Macedonia Kingdoms

Athens (Pireaus) – Istanbul

19 – 26 juli 2024

Vanaf €4950 per persoon

Route: Athens (Piraeus) – Mykonos (2 dagen) – Skiathos- Thessaloniki – Kavala – dag op zee – Istanbul

A Journey Between Star-Studded Riviera Escapes

Barcelona – Rome (Civitavecchia)

09 – 16 september 2024

Vanaf €4950 per persoon

Route: Barcelona – Ibiza (2 dagen) – Montecarlo – dag op zee – Portofino – Porto Santo Stefano - Rome (Civitavecchia)

Extra: met een late night stay in Portofino & Porto Santo Stefano 

A Journey to Alexandria, Haifa and Rhodes

Rondreis Athens (Piraeus)

27 september- 5 oktober 2024

Vanaf €5250 per persoon

Route: Athens (Piraeus) – dag op zee – Alexandria – dag op zee – Haifa (2 dagen) – dag op zee – Rhodes - Athens (Piraeus)

Reizen met Explora Journeys is op basis van een All-Inclusive formule: welkomstfleschampagne in de suite, fooien aan boord, onbeperkte en snelle wifi, ongelimiteerde drankjes, heerlijke wijnen en premium sterke dranken, toegang tot 18 verfijnde en gevarieerde belevingen op het gebied van eten en drinken, waaronder zes restaurants, vijf lounges en 24 uur in-suite dining en meer** en een pendeldienst tussen haven en stadscentrum (waar nodig/beschikbaar). **Experience fee is van toepassing op twee locaties

Alle tarieven zijn op basis van cruise-only zonder extra’s. Onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen. Neem voor meer informatie contact op met jouw persoonlijke Travel Counsellor voor meer informatie of een volledige prijsopgave met o.a. de vluchten. Let op: dit is slechts een selectie van het totale Explora Journeys aanbod. De vanafprijs is inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50.

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.

3 hotelparels in Kaapstad

07 februari 2024

Overnachten in Kaapstad kan op verschillende manieren in verschillende stijlen. Deze hotels dienen niet alleen als verblijfplaats, maar als poorten naar onvergetelijke ervaringen. Ontdek een unieke mix van gastvrijheid, verfijning en adembenemende uitzichten. Bereid je voor op een betoverend verblijf in de schaduw van de Tafelberg en laat de gastvrijheid van Kaapstad je reis naar nieuwe hoogten tillen.