Explora Journeys - Culinaire belevingen

Van de 18 eet- en drinkgelegenheden aan boord bij Explora Journeys, bieden 5 restaurants gasten All-Inclusive menu’s aan met unieke kenmerkende gerechten die zijn beïnvloed door een verscheidenheid aan internationale keukens.

De enorme verscheidenheid aan luxe eetervaringen in de restaurants van Explora Journeys zijn te danken aan het leiderschap van Franck Garanger en zijn buitengewoon getalenteerde team. Het culinaire team streeft naar een delicaat evenwicht tussen creativiteit en terughoudendheid, een aanpak die mooie ingrediënten laat schitteren en gasten meeneemt op een ontdekkingsreis via smaken uit keukens over de hele wereld. Aan boord wordt een vrije zitting gehanteerd, waardoor je de flexibiliteit hebt om zelf te beslissen waar, wanneer en met wie je wilt dineren. Vier restaurants aan boord hebben zelfs een buitenterras.

Reizen met Explora Journeys is op basis van een All-Inclusive formule: welkomstfleschampagne in de suite, fooien aan boord, onbeperkte en snelle wifi, ongelimiteerde drankjes, heerlijke wijnen en premium sterke dranken, toegang tot 18 verfijnde en gevarieerde belevingen op het gebied van eten en drinken, waaronder zes restaurants, vijf lounges en 24 uur in-suite dining en meer** en een pendeldienst tussen haven en stadscentrum (waar nodig/beschikbaar).

**Experience fee is van toepassing op twee locaties

Ben je benieuwd geworden naar de verschillende restaurants? Bekijk dan onderstaande video om te ontdekken wat je zoal kunt verwachten.

Jouw onvergetelijke eiland vakantie wacht op jou

14 september 2023

De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens jouw verblijf. Ontdek de natuurlijke riffen van Curaçao met boordevol kleurrijke vissen of volg een ontspannende yogales op het strand waarbij je tegelijkertijd geniet van de prachtige zonsopgang.

6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

14 september 2023

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Easy to Stop. Hard to Leave. - IJsland

17 augustus 2023

Ooit gedacht dat er een verhaal zou kunnen zitten achter die 'laatste oproep'-aankondigingen op luchthavens? ‘Vluchtnummer … wacht op de laatst overgebleven passagier.’ Wij denken te weten wat het probleem is – in IJsland tenminste. Bekijk de video en je zult begrijpen waarom.