Daarom juist nu een cruise met Holland America Line!


Persoonlijke service, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.

Wie jarig is trakteert. Zie de wereld met Holland America Line. Ontspan tijdens je volgende cruisevakantie op het strand, verken oude ruïnes of ontdek majestueuze gletsjers. Holland America Line vaart naar meer dan 300 havens op alle 7 continenten.

Boek uiterlijk 4 mei 2023 een cruisevakantie vertrekkende vanaf de zomer van 2023 en ontvang de volgende extra’s inclusief:

Have it ALL-pakket:

  • Drankjes
  • WIFI
  • $100 tot $300,- p.p. excursietegoed (afhankelijk van de lengte cruise)
  • Specialiteitendiner(s) (afhankelijk van de lengte cruise)


PLUS:
Tot $150,- boordtegoed per hut

Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen. Anniversary Sale aanbiedingen incl. extra boordtegoed eindigen 04 mei 2023.

Holland America Line - Travel Counsellors

Jouw onvergetelijke eiland vakantie wacht op jou

14 september 2023

De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens jouw verblijf. Ontdek de natuurlijke riffen van Curaçao met boordevol kleurrijke vissen of volg een ontspannende yogales op het strand waarbij je tegelijkertijd geniet van de prachtige zonsopgang.

6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

14 september 2023

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Easy to Stop. Hard to Leave. - IJsland

17 augustus 2023

Ooit gedacht dat er een verhaal zou kunnen zitten achter die 'laatste oproep'-aankondigingen op luchthavens? ‘Vluchtnummer … wacht op de laatst overgebleven passagier.’ Wij denken te weten wat het probleem is – in IJsland tenminste. Bekijk de video en je zult begrijpen waarom.