Cruisetips

Travel Counsellors delen hun beste cruisetips!

Maak op de ontschepingsdag voor het ontbijt gebruik van de Main Dining Room. Hier wordt vaak een (beperkt) ontbijtmenu uitgeserveerd (plateservice) waardoor je in alle rust kunt ontbijten. Dit scheelt ellebogenwerk aan het buffet, omdat iedereen die dag natuurlijk op dezelfde tijd naar het ontbijt komt.
Travel Counsellor Walter Colijn
Ik zou willen adviseren om zoveel mogelijk vooraf te boeken. Denk aan excursies, drankenpakketten, waspakketten etc. Dat scheelt je 15% aan service-tax aan boord en je weet zeker dat het goed geregeld is.
Travel Counsellor Lissy de Wit
Stop je zwemkleding in je handbagage bij het aan boord gaan. Het kan namelijk zijn dat je laat in de middag pas je koffers in je hut ontvangt en zo kun je vanaf het moment dat je aan boord bent al genieten aan het zwembad. Zoek een leuk plekje op het zwembaddek of zonnedek zodat je ook meteen een mooie plek hebt bij het vertrek van het schip.
Travel Counsellor Lilian Miltenburg-Ernens
Wil je een bepaalde bestemming echt van binnenuit leren kennen? Laat je persoonlijke Travel Counsellor dan in samenwerking met een lokale agent een volledig verzorgde dagtrip op privé-basis regelen! Het voordeel is dat je zo veel meer van de bestemming kunt zien dan met een grote cruisegroep. Daarnaast doet de lokale agent net even de iets minder toeristische plekken aan en ontvang je leuke tips uit lokale bron.
Travel Counsellor Willemieke Bouwer

Het fotogenieke Thailand!

20 juni 2024

Wil je zelf schitterende foto's maken? Wij delen onze favoriete plekken in Thailand om te fotograferen! Van de majestueuze tempels in Bangkok tot het betoverende landschap van Chiang Mai, Thailand is rijk aan adembenemende fotolocaties. Ontdek in deze blog de mooiste foto-hotspots van Thailand en leg onvergetelijke momenten vast.

Rondreis door Mexico

16 mei 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door het veelzijdige Mexico. De meest opmerkelijke attracties zijn de grote Pre-Columbiaanse historische plaatsen en ruïnes, koloniale steden, natuurreservaten, piramides, heilige plaatsen van de Maya's en de Azteken en de uitgebreide kustlijnen van meer dan 10.000 km met beroemde badplaatsen. Ontdek dit alles in een rondreis door Mexico!