Cruisetips

Travel Counsellors delen hun beste cruisetips!

Maak op de ontschepingsdag voor het ontbijt gebruik van de Main Dining Room. Hier wordt vaak een (beperkt) ontbijtmenu uitgeserveerd (plateservice) waardoor je in alle rust kunt ontbijten. Dit scheelt ellebogenwerk aan het buffet, omdat iedereen die dag natuurlijk op dezelfde tijd naar het ontbijt komt.
Travel Counsellor Walter Colijn
Ik zou willen adviseren om zoveel mogelijk vooraf te boeken. Denk aan excursies, drankenpakketten, waspakketten etc. Dat scheelt je 15% aan service-tax aan boord en je weet zeker dat het goed geregeld is.
Travel Counsellor Lissy de Wit
Stop je zwemkleding in je handbagage bij het aan boord gaan. Het kan namelijk zijn dat je laat in de middag pas je koffers in je hut ontvangt en zo kun je vanaf het moment dat je aan boord bent al genieten aan het zwembad. Zoek een leuk plekje op het zwembaddek of zonnedek zodat je ook meteen een mooie plek hebt bij het vertrek van het schip.
Travel Counsellor Lilian Miltenburg-Ernens
Wil je een bepaalde bestemming echt van binnenuit leren kennen? Laat je persoonlijke Travel Counsellor dan in samenwerking met een lokale agent een volledig verzorgde dagtrip op privé-basis regelen! Het voordeel is dat je zo veel meer van de bestemming kunt zien dan met een grote cruisegroep. Daarnaast doet de lokale agent net even de iets minder toeristische plekken aan en ontvang je leuke tips uit lokale bron.
Travel Counsellor Willemieke Bouwer

Jouw onvergetelijke eiland vakantie wacht op jou

14 september 2023

De warme Caribische gastvrijheid zal ervoor zorgen dat er aan al je wensen wordt voldaan tijdens jouw verblijf. Ontdek de natuurlijke riffen van Curaçao met boordevol kleurrijke vissen of volg een ontspannende yogales op het strand waarbij je tegelijkertijd geniet van de prachtige zonsopgang.

6 tips voor de perfecte strandvakantie op Curaçao

14 september 2023

Of je nu droomt van lange luie dagen op het strand of plezier met het hele gezin, Curaçao zal zeker indruk op je maken! Maar voordat je alle activiteiten gaat plannen, moet je de perfecte locatie vinden om te verblijven – een plek waar je optimaal van het eilandleven kunt genieten.

Easy to Stop. Hard to Leave. - IJsland

17 augustus 2023

Ooit gedacht dat er een verhaal zou kunnen zitten achter die 'laatste oproep'-aankondigingen op luchthavens? ‘Vluchtnummer … wacht op de laatst overgebleven passagier.’ Wij denken te weten wat het probleem is – in IJsland tenminste. Bekijk de video en je zult begrijpen waarom.