Cruise in de Middellandse Zee

Persoonlijke service, een ruime en comfortabele hut, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord. Eilandhoppen zonder gesjouw met koffer of geregel tijdens je vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die je elke zorg uit handen nemen.  

Cruises in de Middellandse Zee brengen oude glorie en moderne geneugten, van het legendarische Colosseum in Rome en de middeleeuwse muren van Dubrovnik tot het trendsettende Barcelona.

Elke dag zijn er iconische stadsgezichten en bezienswaardigheden, goudkleurige stranden en afgelegen kustdorpen, verse zeevruchten gecombineerd met ongelooflijke wijn.

Breng de dag door op afgelegen Ionische eilanden op Griekse cruises of verken de Adriatische kastelen en paleizen in Kroatië. De cruisereisschema’s van Holland America Line in de Middellandse Zee zijn zorgvuldig samengesteld om optimaal te genieten van dit veelzijdige gebied.

Fly & Cruise pakketten Middellandse Zee

Laat jouw persoonlijke Travel Counsellor nu een 2024 Middellandse Zee cruise voor je boeken en ontvang naast aantrekkelijke vroegboektarieven ook de volgende extra’s inclusief:

  • Cruise o.b.v. volpension
  • Vluchten tot €500,- per persoon
  • Luchthaven transfers ter plaatse

Tip: breid je cruise ervaring uit met het Have it All pakket voor slechts €45,- p.p.p.n.

  • Signature Drankenpakket
  • Surf WIFI-pakket
  • Tot US$ 300,- p.p. excursietegoed*
  • Tot 3 diners in een specialiteitenrestaurant*

* Exacte hoeveelheid afhankelijk van de lengte van de cruise

Als je het Have it All pakket bijboekt voor 12 oktober 2023 ontvang je naast bovenstaande ook een gratis upgrade naar een Elite drankenpakket, gratis upgrade naar een premium wifi pakket en gratis crew appreciation (dagelijkse fooien) – wacht niet te lang!

Een selectie uit het aanbod in de Middellandse Zee incl. volpension en vlucht tot €500 p.p.

  • 8-daagse cruise naar Israël en Egypte vanaf €1350,- p.p.
  • 8-daagse cruise naar langs de Adriatische Kust en Napels vanaf €1550,- p.p.
  • 8-daagse cruise naar Sicilië, Malta, Rhodos en Kusadasi vanaf €1550,- p.p.
  • 10-daagse cruise naar de Adriatische kust, Sicilië en Napels vanaf €1899,- p.p.
  • 11-daagse cruise van Italië, langs de Adriatische kust naar Griekenland vanaf €2099,- p.p.
  • 12-daagse cruise dwars door de Middellandse Zee, van Athene naar Barcelona vanaf €2250, -p.p.

Alle genoemde tarieven en routes zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en (prijs)wijzigingen o.b.v. volpension, vlucht tot €500,- p.p. en luchthaventransfers. Exclusief drankjes, excursies, wifi, toeslagen specialiteitenrestaurants, optionele crew appreciation en overige privéuitgaven. Fly & Cruise pakketten Middellandse Zee eindigen 15 november 2023. De vanafprijs is inclusief reserveringskosten van €32, SGR van €5 p.p. en Calamiteitenfonds van €2,50.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.