All inclusive vakantie

Kijk jij ook altijd zo uit naar de zomer? Fijne temperaturen, lekker veel naar buiten en vrolijke mensen om je heen. Optimaal genieten doe je natuurlijk in een all inclusive resort. Gewoon omdat jij het verdiend om je een weekje (of langer) helemaal nergens druk om te hoeven maken!

Adults only in Spanje

Het is op en top genieten in het Only Adult hotel Corallium Dunamar by Lopesan op het Spaanse Gran Canaria. Het hotel ligt in Playa del Ingles, direct aan de boulevard en op steenworp afstand van het strand. Je vindt hier onder andere 3 zwembaden, waarvan 1 op de 6de verdieping, een buffetrestaurant met prachtig uitzicht en elke avond is er livemuziek. Niets moet, alles mag. Het personeel laat je je direct thuis voelen en het resort voelt alles behalve massaal aan. Heerlijk relaxt dus! Maak je vakantie extra bijzonder en vraag je Travel Counsellor naar de diverse excursies. Denk aan dolfijnen spotten of paardrijden. Corallium Dunamar by Lopesan is dé plek om te genieten van een vakantie voor twee.

Premium all inclusive in Turkije

Turkije is een all-time favorite als het gaat om all inclusive vakanties. Niet alleen in het land is het goed vertoeven, de keuze aan fijne resorts is ook eindeloos. Een pareltje is het Maxx Royal Kemer Resort.  Maxx Royal Kemer is van alle gemakken voorzien voor een geslaagde vakantie; een welkomstdrankje, ruime en luxe kamers, diverse restaurants, meerdere zwembaden en een Spa Center. 1 ding is zeker: In Maxx Royal Kemer Resort kom je zeker niets te kort!

All inclusive dicht bij huis

In het Corendon Village Hotel Amsterdam - Costa Holanda beleef je een all inclusive vakantie zoals je hem kent, maar dan in eigen land! Dit viersterren vakantieparadijs ligt op korte afstand van het bruisende centrum van Amsterdam en de prachtige stranden van Zandvoort. Maar eigenlijk hoef je het resort helemaal niet af. Er is namelijk een Game Land en bioscoop, je kunt de Boeing 747 (die op het terrein staat) van binnen bekijken of proosten op een heerlijk verblijf op het hoogste en indrukwekkendste plekje van het hotel; de SKYBAR 747. Pak de gratis shuttle naar het strand, want je geniet hier naast een verkoelende duik in zee ook van de uitgebreide All Inclusive formule in de nieuwe Corendon Beach Club. Een maaltijd, snack of (non-)alcoholisch drankje, het is allemaal inbegrepen. Vraag je Travel Counsellor naar de mogelijkheden voor een vakantie aan de Costa Holanda.

Caribisch all inclusive

All inclusive op de Nederlandse Antillen, dat mag niet ontbreken in deze lijst. De abc-eilanden hebben allemaal hun eigen charme en zijn ook goed te combineren! Blijf je liever op één plek, kies dan bijvoorbeeld voor het Renaissance Curaçao Resort & Casino. Vanuit het hotel wandel je zo langs de winkels richting de pontjesbrug en de kleurrijke handelskade.  Lees een boek op het aangelegde privéstrand van het hotel of droom weg bij de infinity pool. Vraag je Travel Counsellor een huurauto te regelen, zo ontdek je na een aantal dagen ontspannen ook het gezellige eiland.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.