4 ideeën voor een luxe vakantie

Droom je ook van een heerlijke luxe vakantie? Bij je Travel Counsellor ben je aan het juiste adres, hij of zij stelt een reis op maat voor je samen. Hieronder 4 tips, deze keer voor een luxe vakantie.

Superdeluxe Dubai

Overnachten in de iconische Burj al Arab in Dubai, dat mag zeker niet ontbreken in onze lijst van luxe vakanties. Burj al Arab is het enige 7-sterrenhotel ter wereld wat betekent dat je geniet van ongekende service op topniveau, het beste van het beste op culinair gebied en alle luxe faciliteiten die je maar kunt bedenken. Van immense fonteinen tot een gigantisch aquarium en van een helikopter platform op het dak tot een zwevend restaurant. In dit spectaculaire gebouw van 321 meter hoog is werkelijk alles mogelijk. 

Vijfsterren treinreis

Denk je bij een treinreis niet direct aan luxe? Dan heb je het mis! Ervaar de meest luxe treinreis van ’s werelds beroemdste Trans Siberian Railway. Tijdens je reis is alles inclusief en kun je de beste service verwachten. Je slaapt in elegante privécabines met eigen badkamer. ’s Avonds krijg je het ene na het andere culinaire hoogstandje terwijl je de prachtige omgeving voorbij ziet razen. Je hoeft nergens aan te denken. Het enige wat jij hoeft te doen is af en toe uitstappen en genieten van de excursies en de adembenemend mooie bestemmingen.

Luxe dichter bij huis

Dichter bij huis is er ook genoeg luxe te vinden. Het Rocco Forte Hotel Amigo in Brussel is een luxe uitvalsbasis om de stad te verkennen. Service staat op de eerste plaats in dit hotel wat werd gebruikt om koninklijke families en beroemdheden te ontvangen. Hotel Lutetia in Parijs kunnen wij aanraden voor een luxueus verblijf in de stad van de liefde. Het hotel is gelegen in een iconisch monument in de wijk Saint-Germain-des-Prés. De toiletartikelen zijn van Hermès en kamers met uitzicht op de Eiffeltoren en suites met een dakterras waar je 360° uitzicht hebt op Parijs.

De ultieme safari

Als wij aan een luxe once in a lifetime ervaring denken, dan komen we al snel uit op een safari. Zeker als dit een safari is waarbij je chimpansees kunt bewonderen in hun eigen leefomgeving! Deze ultieme natuurbelevenis vind je in Tanzania. Je overnacht in verschillende kampen, waar je slaapt in luxe safaritenten of huisjes. Je kijkt uit over enorme kuddes buffels en olifanten en slaapt in het meest afgelegen natuurpark van het land. Je eigen gids, de mooiste zonsondergangen rond het kampvuur en in slaap vallen onder de sterren, een herinnering voor het leven!

Benieuwd naar meer mogelijkheden? Vraag je persoonlijke Travel Counsellor naar een reis op maat.

West-Canada road trip

04 april 2024

In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Canada. Van de Rocky Mountains langs de Banff National Park Area naar Vancouver en Victoria in British-Columbia!

West-Amerika road trip

22 februari 2024

Met 6,1 miljoen vierkante kilometer en meer dan 320 miljoen inwoners, is de Verenigde Staten 's werelds derde grootste land in totale oppervlakte. Waar moet je echt geweest zijn en wat moet je met je eigen ogen hebben gezien? In deze blog lees je een voorbeeldroute door West-Amerika. Van Californië naar Utah en Arizona!

4 excursies in Kaapstad

07 februari 2024

In Kaapstad is er genoeg te beleven! Van de iconische Tafelberg tot de bruisende Waterfront, biedt deze stad een schat aan ontdekkingen. Bereid je voor op een reis vol avontuur, cultuur en onvergetelijke momenten terwijl je meegenomen wordt op excursies door de diverse en levendige streken van Kaapstad.