Rondreis Calabrie

10 dagen vanaf €685 p.p. excl. vlucht

Vanaf

€685

Neem contact op met Peter op +32 478532238 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: BWLT16AUG2 voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 20/10/2019

Op ontdekkingstocht door Calabrië, de prachtige regio in de punt van de laars van Italië? Gedurende deze mooie rondreis door Calabrië ervaar je de historie en de rijke mix van culturen van zeer dichtbij.

Calabrië is een langgerekt schiereiland met veel verschillende landschappen, beschermde gebieden en ongelofelijk veel natuurschoon. In de rondreis komen alle facetten van deze fascinerende regio aan bod.

De 10-daagse rondreis brengt je langs 3 kleinschalige accommodaties; twee agriturismo’s en een B&B. De rondreis is inclusief een huurauto, 2 diners en een boottocht of wandel-/fietsexcursie.

Een reis naar Calabrië, gelegen in het uiterste zuidwesten van Italië (de teen van de Italiaanse laars), biedt voor ieder wat wils. De langgerekte streek grenst aan de Tyrreense en de Ionische Zee en heeft een geschiedenis en cultuur die 3.000 jaar teruggaan. Tijdens je vakantie in Calabrië kun je genieten van de typische Calabrese sfeer.

Het zal een reis zijn door de geschiedenis vol met prachtige natuur en ongewone gebruiken. Zelfs de meest bereisde toerist komt in Calabrië aan zijn trekken. Na afloop zul je het gevoel hebben dat je niet één maar vele regio's hebt bezocht!

Wat is inbegrepen

• 9 overnachtingen in agriturismo/B&B incl. ontbijt : Agriturismo Laino + Agriturismo Vittoria + B&B Donnacciccina • 9 dagen autohuur, tarief is altijd Full-Inclusive. • 2x diner (excl. dranken) • 1x bijzondere boottocht óf wandel-/fietsexcursie | Niet inbegrepen: • Vlucht • Op locatie te betalen extra’s (bijv. toeristenbelasting)


10 dagen vanaf €685 p.p. excl. vlucht


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven