Mooi Martinique

9 dagen vanaf €877 p.p. incl. vlucht

Vanaf

€877

Neem contact op met Peter op +32 478532238 of per e-mail en geef het volgende aanbiedingsnummer door: BWLT23AUG voor verdere informatie of om te reserveren.

Vertrekdatum: 07/12/2019

Het Karibea Sainte-Luce Hotel ligt aan de Caribische Zee, aan de zuidkust van Martinique. Het bestaat uit de hotels Les Amandiers en Amyris en de hotelresidentie Caribia en strekt zich uit over een uitgestrekt domein waar de paden omzoomd worden met bougainvillea en flamboyante, koninklijke palmen.

Het Karibea Sainte-Luce Hotel wordt begrensd door twee prachtige natuurlijke stranden en biedt een paradijselijke vakantie, als koppel, met familie of vrienden. In een gastvrije en comfortabele omgeving, geniet je van 3 grote zwembaden waarvan één met een infinity-zwembad met uitzicht op zee, vele activiteiten voor jong en oud, een wellnesscentrum en alle voorzieningen voor een aangenaam verblijf.

Om jezelf te herstellen en de smaken en aroma's van Martinique te ontdekken, bereid door onze chef-koks, ga je naar ons restaurant "La Yole" of de snack "The Sikrier" voor een snelle lunch. 's Avonds trakteer je jezelf op een heerlijke lokale cocktail of een andere verfrissing in de bar "Le Baril de Rhum".

Wat is inbegrepen

• Retourvlucht Brussel-Zuid Charlerois – Martinique met Blue1 • Verblijf 7 nachten in een tweekamerappartement in Karibea Sainte Luce Hotel o.b.v. logies


9 dagen vanaf €877 p.p. incl. vlucht


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven