Olifanten & Tuktuks in Noord-Thailand

15 dagen vanaf €1649 p.p.

Vanaf

€1649

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BHT3SEP2

Vertrekdatum: 19/04/2020

Thailand is een kindvriendelijk, makkelijk bereisbaar en tolerant land; het biedt goede overnachtingsmogelijkheden, volop cultuur, natuur, prachtige stranden en lekker eten. Tijdens deze familiereis reis je van de metropool Bangkok langs oude koningssteden, kletterende watervallen, gezellige marktjes via het platteland vol rijstvelden naar de bergstammen in het noorden en eindig je in een heerlijk luxe hotel in de koninklijke badplaats Hua Hin.

Door zoveel mogelijk korte rijafstanden en voldoende vrije tijd kun je veelal 's middags lekker zwemmen in het hotel of kunje kiezen voor een leuke optionele excursie.

Thailand, niet voor niets het ‘Land van de Glimlach’ genoemd, is het nummer één vakantieland voor een heerlijke verre oosten familievakantie.

Heerlijk comfortabele hotels, met verkoelend zwembad
Gedurende de reis hebben we prachtige, typisch Thaise accommodaties uitgekozen. Bijna alle hotels hebben een zwembad. Neem bijvoorbeeld het Holiday Inn in Hua Hin waar je op het dakterras een schitterend zwembad hebt vanwaar je uitkijkt over het stadje en de zee. Ook zie je beneden het Vana Nava waterpark liggen vol spectaculaire glijbanen, uiteraard kun je hier volop gebruik van maken!

Ontdek alle aspecten van het veelzijdige Thailand
Je krijgt een veelzijdig Thailand te zien, bijvoorbeeld de interessante geschiedenis met een tour door de voormalige hoofdstad Ayutthaya. Je vindt hier indrukwekkende overblijfselen van een ooit machtige stad. Ook ontdekken jullie de prachtige natuur van Noord-Thailand, bezoeken de etnische bergstammen en leren meer over hun traditionele manier van leven. Natuurlijk duik je ook onder in de veelzijdige hoofdstad Bangkok en word je uit gedaagd tijdens een heuse streetfood challenge.

Deskundige FOX reisleiders die Thailand door en door kennen
De ervaren Nederlandssprekende reisleiders kennen Thailand beter dan wie dan ook. Zij kennen de mooiste plekjes en geven je insidertips voor de heerlijkste restaurants of een leuke excursie in de buurt.

Wat is inbegrepen

• Retourvluchten met Emirates Amsterdam - Bangkok met overstap • 20 kg ruimbagage • Alle overnachtingen in goede drie- en viersterrenhotels met eigen badkamer en airconditioning • Verzorging op basis van halfpension vanaf diner dag 2 t/m diner dag 11 • Verblijf in unieke lodge met zwembad bij bergstammen in het noorden • Verblijf in Hua Hin in een viersterrenresort met zwembad o.b.v logies-ontbijt • Schitterende rondreis per comfortabele airconditioned bus • Nachttrein Chang Mai – Bangkok • Nederlandssprekende reisleiding • Excursies en entreegelden volgens programma


15 dagen vanaf €1649 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan je gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven