Clayoquot Wilderness Resort

Vanaf €4940 p.p.

Vanaf

€4940

Vraag uw persoonlijke Travel Counsellor naar de mogelijkheden en vermeld de code BWLT18JAN2

Vertrekdatum: 15/09/2019

Clayoquot Wilderness Resort ligt ver van de bewoonde wereld, diep weggestopt in een van de weinige overgebleven wildgebieden aan de westkust van Brits-Columbia. Een watervliegtuigje of boot brengt je naar de afgelegen vallei, terug naar de natuur, naar eindeloze rots- en zandstranden en dicht regenwoud vol oeroude bomen waar adelaars, walvissen, beren en poema’s leven.

De safaristijl tenten zijn ingericht met antiek, de maaltijden van lokaal gevangen wilde zalm, sint-jakobsschelpen en producten van de eigen biologische tuin gastronomisch en het serviceniveau is formidabel. Toch zijn het de magnifieke wildlife ervaringen die Clayoquot glamping naar een ongekend niveau tilt. Authentieke luxe!

Wat is inbegrepen

Verblijf 3 nachten in een exclusieve Luxe tenten inclusief hoogwaardige maaltijden, geweldige verzorgde activiteiten en Floatplane transfer vanaf Vancouver


Vanaf €4940 p.p.


Voorwaarden

Verdere informatie en voorwaarden: Deze aanbiedingen worden aan u gepresenteerd door reisonderneming Travel Counsellors Belgium BVBA. Bij boeking van een van deze aanbiedingen zijn de voorwaarden van het Garantiefonds reizen en/of de Algemene voorwaarden (terug te vinden op http://www.travelcounsellors.be) van toepassing.


Het aanbod en de prijzen in deze mail zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen op enig moment zonder bericht wijzigen of vervallen. Prijzen en informatie zijn correct op het moment van publicatie. Per boeking wordt €28 reserveringskosten in rekening gebracht.


Terug Naar Boven