Welkom op mijn persoonlijke pagina


Mijn keuze om als Travel Counsellor te werken is het gevolg van mijn studie in toerisme, mijn passie voor reizen en mijn jarenlange ervaring in de luchtvaart. De reiswereld kent geen geheimen voor mij; luchtvaartallianties, privé jets, gerenommeerde hotels, exclusieve villa's, luxe glampings, VIP evenementen etc. U kunt telkens opnieuw rekenen op mijn deskundigheid.

Zelf ben ik gepassioneerd door het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Zuid-Europa, maar ik heb ook prachtige reizen gemaakt buiten deze regio's en kan reizen samenstellen naar zowat iedere bestemming. Travel Counsellors is namelijk een internationale reisorganisatie met een uitgebreid en zorgvuldig geselecteerd aanbod aan reisdiensten. Hierdoor heeft u keuze uit een waaier aan aan reismogelijkheden.

Een partijtje golf in Marrakech, of liever in Los Angeles? Shoppen in Dubai of toch maar in Parijs? Als uw reisadviseur luister ik aandachtig naar uw reisplannen en wensen om zo een unieke reis samen te stellen, à-la-carte en tot in de puntjes verzorgd. Dit kan tijdens een telefonisch gesprek, een online meeting of tijdens een persoonlijke ontmoeting op kantoor in Lummen of nader te bepalen locatie. Time is money; ik pas me aan aan uw beschikbaarheden, daarom kan u bij mij ook tijdens de avonduren, in het weekend en op feestdagen terecht.

Persoonlijke en klantgerichte service is mijn trots. Dit heeft niet enkel te maken met het nauwkeurig uitwerken van reisprogramma's en beschikbaarheid tijdens uw reis, maar ook met de professionele assistentie bij het aanvragen van visums, het invullen van Covid registratieformulieren en opzoeken van informatie over diverse reisformaliteiten. Als uw reisadviseur sta ik altijd voor u klaar; voor, tijdens en na uw reis.

Aarzel niet en contacteer me voor een verkennend gesprek, voor u het weet bent u aan het genieten van een deugddoende vakantie.

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ +32 474071824

Terug Naar Boven