ZAL IK DEZE ZOMER OP REIS KUNNEN?

Sandy Declercq op 22 January 2022
“ZAL IK DEZE ZOMER OP REIS KUNNEN?” Dat is een vraag die brandt op ieders lippen. Ik las deze week de uitspraak van één van de virologen die zei “We gaan een heel mooie zomer tegemoet”. Oh yeah! Misschien met nog een prikje hier of daar, maar wat geeft een prik, om op reis te mogen? Vroeger moest je toch ook een inenting of pilletje tegen gele koorts, malaria en andere rare beestjes halen voor je naar de tropen op reis ging. Vonden we dat toen erg? Nee hoor!

Dus JA … het wordt een mooie zomer! Na de erg natte zomer van 2021 heeft iedereen zon in 2022 nodig. En niet enkel voor de vitamine D! Zo ben ik het jaar al goed gestart met een week Tenerife, waar het UITZONDERLIJK goed weer was eind december en begin januari. Dus toen ik de 1e ochtend mijn terras daar opstapte en de zon zag opgaan, was mijn dag onmiddellijk goed. Want reizen en de zon doen goed! Je weet pas wat je mist als je het niet meer hebt … cliché maar waar. En ik merk dat de reiskriebels bij iedereen terugkomen … nog tijdens mijn reis, ontving ik in mijn mailbox al een aantal aanvragen voor 2022. Ik ging dus direct aan de slag, maakte een offerte op maat, die direct werden bevestigd. In het algemeen merken ik en mijn collega’s bij Travel Counsellors dat er momenteel al evenveel geboekt is als 2 jaar geleden, voor corona opdook. De vraag is groot, het aanbod nog groter, maar dit wil wel zeggen dat het NU het moment is om je reis te boeken.

Hierbij enkele tips voor dit jaar: - Als je in de periode van Pasen vrij neemt, nl. op 19, 20, 21, 22, 25, 26, 28 en 29 april, dan heb je 16 dagen vakantie, terwijl je maar 8 vakantiedagen moet opnemen. Daar word je baas blij van, en jij nog meer. Want met 16 dagen vakantie, kan je een hele mooi exotische vakantie maken! - In april en mei is het op heel veel bestemmingen prachtig weer: ga de salsa dansen in de Caraiben, bekijk de prachtige bloesems in Japan, ook in Z-Afrika is het ideaal weer, of zelfs lekker dichtbij in Europa is het zacht weer - Het is dikwijls veel voordeliger om in het voorjaar of het najaar op reis te gaan dan in de grote vakantie, minder druk en meer genieten aan een voordelige prijs.

Jij zegt: “how, ik kan niet in het voorjaar op reis, enkel in de grote vakantie”. Dat kan uiteraard ook, maar wacht niet te lang en contacteer je favoriete reisagente (ik dus) om samen met jou je droomreis te bespreken! Wacht niet op last-minutes! Waarom niet? - Nu heb je de meeste keuze! Zowel voor de hotels, als villa’s als de vluchten, huurwagens, enzo - Leveranciers zijn meestal heel flexibel. Nu boeken en later toch wat schuiven met de data? Vraag steeds naar de annulatie- of wijzigingsvoorwaarden.

Waar wacht je nog op om aan je bucketlist te beginnen? Contacteer me snel en ik help je met plezier om die magische vakantie vast te leggen! Zing langs Route 66 in de USA, duik in de buitengewone onderwaterwereld van in de Malediven, reis rond in Thailand en ontspan nadien op een goudgeel strand of relax in een villa met zwembad waar dan ook ter wereld? Ik inspireer jou en creëer voor jou een op maat gemaakte perfecte reiservaring. Ondertussen dat jij op vakantie bent, sta ik 24h/7 tot jouw beschikking. ZONDER ZORGEN GENIETEN VAN EEN UNIEKE VAKANTIE? DAT WIL TOCH IEDEREEN?