Ontdek de grootste misvatting over boeken bij je reisagent

Sandy Declercq op 07 November 2021
30 jaar geleden waren er reisbureaus op elke hoek van de straat en waren er weinig mensen die NIET hun reis boekten in een reiskantoor. Tja, internet stond nog in zijn kinderschoenen en ging letterlijk TRAAG. Vanaf de jaren 2010 was het hip om zoveel mogelijk ZELF JE REIS SAMEN TE STELLEN. Door de opkomst van het internet kon men zelf alles uitzoeken, vluchten, hotels, leuke restaurantjes, excursies, … Die- hard- fans deden het allemaal zelf en pronkten met hun zelf-samengestelde reizen, waarmee je volgens hen veel geld kon besparen. Tijd besparend is dit echter niet. Door het grote succes waren er steeds meer online aanbieders van reizen, hotels, vluchten en doken ook meer en meer malafide verkopers op. Ze beloofden je veel voor weinig geld, echter eens aangekomen op je bestemming, bleken de foto’s soms wel veel mooier dan in het echt. Weg was je geld, weg waren je vakantieplannen en weg was die vakantie … Door het uitbreken van Covid-19 kon er niet meer gereisd worden, en er volgden dus een heleboel annulaties. Wie online geboekt had, vroeg zijn geld terug, maar doordat de luchtvaartmaatschappijen en hotels met vaste kosten zaten, konden zij dat geld niet meer teruggeven. Het gevolg was: ontevreden klanten en leveranciers die failliet gingen.

Ontevreden klanten … daar hou ik niet van. Nee, ik maak het liefst van al iedereen blij. Ik ga enkel voor TEVREDEN KLANTEN! En daar doe ik veel voor! En jij vraagt je af, hoe doe je dat dan? IK LUISTER ECHT MIJN KLANT. Het eerste contact kan per telefoon of mail zijn, gewoon in de winkel, of ergens anders. Nadien volgt een uitgebreide vragenlijst. Het voordeel bij mij is dat ik JOUW REIS SAMENSTEL IN JOUW VOORDEEL. Sommige verkopers willen je in een bepaalde richting duwen, omdat dit voor de verkoper interessant is, maar niet voor de klant. Nee, aangezien ik tevreden klanten wil, doe ik daar niet aan mee. Ik adviseer jou en samen gaan we op weg om jouw droomvakantie samen te stellen. Want ik weet dat jij hard hebt uitgekeken naar je verlof, je hebt afgeteld, plannen gemaakt en dromen gedeeld. Die dromen die jij hebt, giet ik samen in een pakket die jou brengt tot jouw droomvakantie! Het is dan van groot belang dat je bij het boeken VAN ELKE REIS de service krijgt die je verdient. Het is fijn te merken dat steeds meer en meer klanten de weg naar mij als Travel Counsellor hebben gevonden. De vele positieve reacties reviews geven me steeds weer energie om verder te gaan. Mond-aan-mond-reclame is de beste reclame. Elke nieuwe aanvraag is welkom en elke uitdaging ga ik aan.

Als klant kan jij bij mij rekenen op: - Een unieke offerte aan de juiste prijs - Eerlijkheid en openheid: als ik na uitgebreid zoeken, jou niet kan geven wat je verwacht, zal ik je dat eerlijk vertellen. (Maar eerlijk gezegd, dat is nog niet voorgekomen, want ik zoek tot ik iets heb gevonden.) - Vertrouwen: je kan erop rekenen dat de reis die ik jou voorstel, dé reis is die jij zoekt. En je krijgt nog een PAAR EXTRAATJES: - TIPS om zeker dat restaurantje te bezoeken, die zonsondergang te gaan bekijken, en onvergetelijke excursie te maken. - Je TRANSFER van de luchthaven naar je hotel wordt geregeld. Voor de meeste klanten boek ik een rechtstreekse privé transfer en zij vinden het een leuk idee om te weten dat jouw privé chauffeur klaarstaat op de luchthaven en je naar je hotel brengt. - Ik help je bij het invullen van allerhande documenten: visa, Passenger Locator Forms, online check-in, … ook de ADMINISTRATIE behoort tot mijn dienstverlening - Voor je vertrekt kom ik je nog even PERSOONLIJK je reisdocumenten brengen en je een goede reis wensen. - Ook tijdens je reis, ben ik je enige aanspreekpunt, ook in het weekend!

Bij Travel Counsellors staat ‘VEILIG & VERTROUWD’ dan ook centraal bij alles wat we doen. De grootste misvatting is dat de reisagent extra kosten rekent voor deze dienst. Dit is bij mij zeker niet het geval. Mijn grootste bezorgdheid is dat mijn klanten veilig en gerust op vakantie kunnen gaan. Wil je meer weten over het boeken van jouw droomvakantie? Contacteer me op sandy.declercq@travelcounsellors.be of 0478/446 901. Ik garandeer je dat je deze level van gepersonaliseerde service nergens anders zult vinden. Mijn aanpak is uniek. WITH US… IT’S PERSONAL!