Welkom op mijn persoonlijke pagina


Kijk jij ook zo uit naar vakantie? Zalig niets doen of juist heel actief, maar in ieder geval heerlijk ontspannen?

Ik werk voor jou graag die volgende droomvakantie uit, waarbij ik je alle praktische beslommeringen uit handen neem.

Ik stel me even voor. Ik ben Sabine en ben reeds vele jaren gebeten door de reismicrobe. Ik heb zelf al behoorlijk wat gereisd, zowel voor zaken als privé, en het organiseren van steeds weer die perfecte trip geeft me energie en inspireert me.

Of het nu gaat om een stedentrip naar een van ’s werelds mooiste steden, een weekje zalig niets doen, een golfvakantie, een skireis of een roadtrip, het tot in de puntjes uitwerken - en beleven - van onvergetelijke reizen geeft me een ongelofelijke boost.

Als Travel Manager voor een groot internationaal bedrijf, heb ik de voorbije 22 jaar bovendien zakenreizen georganiseerd voor de meest veeleisende senior managers en zaakvoerders.
Neem voor meer informatie over hoe ik je ook met je zakenreizen kan helpen zeker even een kijkje op mijn Business Pagina.

Ik heb altijd met het idee gespeeld om deze passie en ervaring te delen met anderen en ben dan ook trots dat ik me heb aangesloten bij Travel Counsellors.
De vrijheid van een eigen zaak, maar toch deel uitmakend van een internationaal team én met de zekerheid van een grote organisatie die achter je staat, ik was direct verkocht voor het concept.

Door mijn aansluiting bij Travel Counsellors geniet jij als klant van volgende voordelen:
Persoonlijk advies
24/7 beschikbaarheid
100% zekerheid en bescherming
Een zeer ruim aanbod

Dit alles op jouw maat, met extra persoonlijke aandacht voor jouw wensen, op een tijdstip en locatie die jou het best past.

Geen eindeloze zoektocht op het internet of onpersoonlijke aanpak, maar één vertrouwenspersoon voor al je reizen, professioneel en privé, die je volledig ontzorgt en begeleidt voor, tijdens én na je reis.

Twijfel niet langer en contacteer me vrijblijvend voor jouw persoonlijk reisadvies, op jouw maat en volgens jouw budget.

Volg voor dagelijkse inspiratie zeker mijn pagina of Facebook (@SabineWenschTravelCounsellor) of mijn Instagram account (sabinewensch_travelcounsellor).

Graag tot gauw!
Sabine

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

REISBLOGS


Ik heb werkelijk een passie voor reizen. Lees eens een van mijn reisblogs – wellicht haalt u er enige inspiratie uit.

Terug Naar Boven