Roberto Matilla Lancho


Roberto Matilla Lancho

Welkom op mijn persoonlijke pagina


Hallo en welkom op mijn pagina.
Mijn naam is Roberto Matilla Lancho en ik ben gepassioneerd door reizen. Sinds enkele jaren werk ik dan ook in de toeristische sector.
Met mijn luisterend oor probeer ik uw wensen en noden te analyseren om zo uw ideale reis waar te maken. Dat u nu voor een dichtbij vakantie of een verre reis kiest, met mij kan alles.
Samen op een door u gekozen locatie kunnen we alles bespreken. Het voordeel is dat ik u zo kan helpen bij elke stap. Met alles kan ik u van dienst zijn, niets is te veel: van vluchten, een hotel, een huurwagen tot zelfs een visum of speciale noden.
Ik ben ervan overtuigd dat mijn jarenlange ervaring alsook mijn flexibiliteit en motivatie zeker van pas kunnen komen bij uw volgende reis. Dus twijfel er niet aan en neem nu vrijblijvend contact op met mij. Ik ben er zeker van dat u het niet zult beklagen.
Met vriendelijke groeten, Roberto Matilla Lancho

Signature

CONTACT

Als uw persoonlijke Travel Counsellor help ik u graag met het vinden van de perfecte vakantie. Neem contact met mij op om uw reiswensen en ideeën kenbaar te maken. Ik hoor graag van u!

Mijn aanbiedingen


Met toegang tot honderden betrouwbare leveranciers, is het mogelijk om veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties aan te bieden. Kijk eens naar mijn recente selectie – mocht deze selectie niet aan je wensen voldoen, neem dan contact met mij op. Ik help je graag met het samenstellen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften.

BEL MIJ 0488 10 13 49

Terug Naar Boven